Thanh Tuan Herbal

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

Thanh Tuan Herbal – Ứng dụng tư vấn sức khỏe chủ động cho người bận rộn

Hầu như trong chúng ta ai cũng trải qua những lúc lo lắng về các vấn đề sức khoẻ. Tại sao lại như vậy? Khi gặp những bất thường về sức khoẻ của bản thân cũng như của những người xung quanh, chúng ta sẽ làm gì?

Với tình trạng quá tải ở hầu hết các cơ sở y tế hiện nay, việc đến bệnh viện, phòng khám đa khoa chờ tới lượt gặp bác sĩ tốn nhiều thời gian chờ đợi. Cách xử trí phổ biến của người dân Việt Nam là ra các nhà thuốc để mua thuốc. Đa số người bán thuốc là các dược sĩ nên thường chỉ cho thuốc để giải quyết các triệu chứng bệnh cơ bản chứ không thể có sự tư vấn rõ ràng như các thầy thuốc, bác sĩ.

Điều khá nhiều người lên internet tìm kiếm thông tin và thuốc điều trị. Tuy nhiên trên google lại có vô số kiến thức từ rất nhiều nguồn, chúng ta lại không phải là bác sĩ để có thể kiểm chứng và hiểu rõ các hướng dẫn trên đó.

Những rắc rối, bất tiện trên khiến nhiều người chọn bỏ qua các vấn đề về sức khỏe. Điều này đôi khi dẫn tới những hậu quả khó lường. Phát hiện sớm, được thầy thuốc, bác sĩ tư vấn kịp thời khi có triệu chứng bất thường giúp mọi người được giải tỏa lo lắng, xử trí, ngăn chặn kịp thời các diễn tiến nguy hiểm. Chăm sóc sức khỏe chủ động cũng giúp giảm gánh nặng tài chính so với khi bệnh nặng mới xử trí.
Thanh Tuan Herbal - Active health counseling application for busy people

Almost all of us experience times of concern about health issues. Why is that? When we encounter abnormalities of our own health as well as those of our neighbors, what will we do?

With overcrowding in most medical facilities today, going to the hospital, the polyclinic waiting for the doctor to take a long time to wait. The common way of dealing with Vietnamese people is to go to pharmacies to buy drugs. Most drug sellers are pharmacists, so they usually only give medicines to deal with basic symptoms and cannot have clear advice like doctors and doctors.

What quite a lot of people go to the internet looking for information and drugs for treatment. However, on google, there are countless knowledge from many sources, we are not doctors to be able to verify and understand the instructions on it.

These troubles and inconveniences make many people choose to ignore health problems. This sometimes leads to unpredictable consequences. Early detection, timely advice from physicians and doctors when abnormal symptoms help people to settle their worries, manage and prevent dangerous developments in time. Active health care also helps to reduce the financial burden compared to when serious illnesses are managed.
Read more
Collapse
4.6
5 total
5
4
3
2
1
Loading...

Additional Information

Updated
May 30, 2019
Size
24M
Installs
100+
Current Version
1.58
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
DongYThanhTuan
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.