THANH TUẤN HERBAL

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

THANH TUẤN HERBAL – Ứng dụng tư vấn sức khỏe chủ động cho người bận rộn

Hầu như trong chúng ta ai cũng trải qua những lúc lo lắng về các vấn đề sức khoẻ. Tại sao lại như vậy? Khi gặp những bất thường về sức khoẻ của bản thân cũng như của những người xung quanh, chúng ta sẽ làm gì?

Với tình trạng quá tải ở hầu hết các cơ sở y tế hiện nay, việc đến bệnh viện, phòng khám đa khoa chờ tới lượt gặp bác sĩ tốn nhiều thời gian chờ đợi. Cách xử trí phổ biến của người dân Việt Nam là ra các nhà thuốc để mua thuốc. Đa số người bán thuốc là các dược sĩ nên thường chỉ cho thuốc để giải quyết các triệu chứng bệnh cơ bản chứ không thể có sự tư vấn rõ ràng như các thầy thuốc, bác sĩ.

Điều khá nhiều người lên internet tìm kiếm thông tin và thuốc điều trị. Tuy nhiên trên google lại có vô số kiến thức từ rất nhiều nguồn, chúng ta lại không phải là bác sĩ để có thể kiểm chứng và hiểu rõ các hướng dẫn trên đó.

Những rắc rối, bất tiện trên khiến nhiều người chọn bỏ qua các vấn đề về sức khỏe. Điều này đôi khi dẫn tới những hậu quả khó lường. Phát hiện sớm, được thầy thuốc, bác sĩ tư vấn kịp thời khi có triệu chứng bất thường giúp mọi người được giải tỏa lo lắng, xử trí, ngăn chặn kịp thời các diễn tiến nguy hiểm. Chăm sóc sức khỏe chủ động cũng giúp giảm gánh nặng tài chính so với khi bệnh nặng mới xử trí.
THURSDAY HERBAL - Active counseling for busy people

Almost all of us experience anxiety over health issues. Why is that? When we experience abnormalities in our own health as well as those around us, what do we do?

With overcrowding in most medical facilities today, going to the hospital, clinic waiting to see the doctor spend more time waiting. The common solution of the Vietnamese people is to go to the pharmacy to buy drugs. Most drug sellers are pharmacists, so they usually only give medicine to deal with the basic symptoms of the disease, and can not be consulted as clearly as physicians or physicians.

Pretty many people go to the internet looking for information and medication. However, on google there is a wealth of knowledge from many sources, we are not doctors to be able to verify and understand the instructions on it.

The inconvenience, which many people choose to ignore the health problems. This sometimes leads to unpredictable consequences. Early detection, the doctor, consultant promptly when symptoms are abnormal help people are relieved worry, management, timely prevention of dangerous progress. Active health care also helps to reduce the financial burden compared to when new illness is dealt with.
Read more
Collapse
4.5
2 total
5
4
3
2
1
Loading...

Additional Information

Updated
December 15, 2018
Size
24M
Installs
10+
Current Version
1.9
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
DongYThanhTuan
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.