Eternal City

Pembelian dlm aplikasi
3,6
25,6 rb ulasan
100 rb+
Download
Rating konten
Remaja
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot

Tentang game ini

‘Eternal City’ is a real-time battle RPG, with many heroes and different plot lines to help keep you engaged. This is guaranteed to bring you a unique and captivating experience!

The game’s story takes place in a modern coastal city. One day, the ‘Black Gate’ appeared in the city, and monsters from different dimensions invaded the city. The entire city was covered with a disorienting mist, and all peace was instantly destroyed. During this time, it was discovered that some humans that held special abilities and had the power to use mythological weapons. These humans can not only can kill these monsters, but they can also destroy the Black Gate. These heroic characters, called "Wielders", eventually assembled at the ‘Central Department’ to rise up against the Xenos World and fight for their destiny!

This is the moment the character you’re playing enters to the city. You as the protagonist hold a rare and special ability that Wielders rely on. After learning more about the world, you’ve discovered things are not as simple as you’d once thought. The threat is not just the Black Gate and the monsters it summons. A 7-day countdown that controls the fate of the city is quickly approaching…

Many well-known artists were invited to participate in the game’s production. Based on Netease's self-developed engine, and unique performance technology, the 2.5-D anime-style visuals will bring a unique experience to each player.

The game’s music was created by the masterful Japanese musician - Mr. Kawai Kenji. He has created many original soundtracks for the diverse gameplay within ‘Eternal City’. In addition, dozens of well-known Japanese CV such as Hanazawa Kana, Uchida Maaya, and Kugimiya Rie have participated in the game’s dubbing. Total duration of the dubbing exceeds 10 hours.

• CAMERA: It is used in the Camera function when players want to take pictures and use them as portrait.
• RECORD_AUDIO: It is used in world channel when players want to send some voice messages
Fixed an issue that occurred with some Sony earphone models
• EXTERNAL_STORAGE: It is used to save some of the game's resources
Diupdate pada
8 Mei 2019

Keamanan Data

Developer dapat menampilkan informasi di sini tentang cara aplikasi mereka mengumpulkan dan menggunakan data Anda. Pelajari keamanan data lebih lanjut
Informasi tidak tersedia

Peringkat dan ulasan

3,6
25,6 rb ulasan
Febri R
15 Mei 2019
gamenya sangat menarik hanya saja ada sedikit kekurangan yaitu pada system AP (Action point) regenerate yg terlalu lama untuk 1point dibutuhkan waktu 6menit, dan ditambah lagi alur game yg terus mengulang menurut saya itu akan sangat menggangu untuk para pemain, akan sangat bagus jika waktu Regenerate Action Point bisa lebih dipercepat, maka alur game yang terus terulang bukanlah suatu masalah bagi player dengan dibantu "regenerate AP yang cepat"
2 orang merasa ulasan ini berguna
Apakah konten ini berguna bagi Anda?
Arc Kamikaze
12 Mei 2019
Overall good, dari segi grafis maupun gameplay, apalagi game ini mengusung VN campur RPG, yg setiap pilihan nya menentukan cerita bad end atau happy end, intinya sih clear semua black core nya itu susah, harus berpacu dengan waktu, jadi harus bener bener punya strategi, saran saya tolong dong kalo setiap kegiatan jangan berkurang 1 jam, setidaknya setengah jam gitu, itu aja saran dari saya thanks
7 orang merasa ulasan ini berguna
Apakah konten ini berguna bagi Anda?
Fallen Arc
13 Mei 2019
masalah di energi yang cepat habis dan mengisi energi yang cukup lama sampai full.layar karakter yang terlalu jauh kurang memuaskan bila untuk mendapatkan hasil foto yang memuaskan, sistem misi yang kurang memadai waktu yang terlalu cepat berlalu susah untuk mengumpulkan core sampai selesai,peta pertempuran relatif kecil,musuh yang sedikit, tidak mirip game persona PS 3 yang berlatar kota.ini lebih mirip game yang bergenre baru tidak juga seperti RPG yang turn base....
9 orang merasa ulasan ini berguna
Apakah konten ini berguna bagi Anda?