Tudok Olvasni - Meixner mesék

100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Olvasás tanulást segítő alkalmazás a Meixner Alapítvány ajánlásával:

"A Tudok Olvasni alkalmazás hatékony segítség minden olyan gyermek számára, aki kezdő olvasó vagy dyslexiával küzdve lassabban birkózik meg a szövegek olvasásával.
Jó szívvel ajánljuk hát minden olyan gyermeknek, aki most ismerkedik a könyvek világával és az olvasás nagyszerű élményével."
A Meixner Alapítvány kuratóriuma és szakemberei

Az alkalmazás több mint 40 db mesét tartalmazó interkatív könyv. A történetek olvasáskor egy szövegmutató mozgatásával a szótagok életre kelnek, hívóképek jelennek meg hangoztatási lehetőséggel, így segítve az olvasást. Az olvasási tudás szintjének megfelelően beállítható a segítség mértéke.

Az alkalmazás meséit a Meixner alapítvány szakembere Adorján Katalin pszichológus-gyógypedagógus állította össze. A mesék szóanyaga, terjedelme illeszkedik a kezdő olvasók szókincséhez és olvasástudásához. A szövegek átírásának köszönhetően a mesék mondatainak összetettsége és hosszúsága is érthetővé, így élvezhetővé teszi a kisdiákok számára a rövid történetek tartalmát.

A Meixner alapítvány a Meixner Ildikó által kidolgozott dyslexia prevenciós módszer alkalmazását és továbbfejlesztését végzi. A módszerre épülő tankönyvcsalád ma az egyik legtöbbet használt az olvasástanításban.

AZ ALKALMAZÁS VÁSÁRLÁSBÓL BEFOLYT DÍJAK A MEIXNER ALAPÍTVÁNY MUNKÁJÁT TÁMOGATJÁK.

A gyűjtemény 7 éves kortól ajánlott, de a tudás szintnek megfelelően bármelyik olvasni tanuló korosztálynak hasznos lehet.
Updated on
May 18, 2017

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Új ikon. Kisebb módosítások a felhasználói felületen.