Πνοή Ζωής - Η βοήθεια των βοτάνων: Καρκίνος · Ανοσοποιητικό

Αικατερίνη Κανέλλου
1
Free sample

Αγαπητοί αναγνώστες, από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να εξασφαλίσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες προς όφελος των συνανθρώπων μας. Είναι απίστευτο το τι μπορεί να κάνει κάποιος για να εξασφαλίσει την υγεία του και σε πόσες αντιφατικές μεθόδους θεραπείας ανατρέχει.
Με αυτό το βιβλίο δεν διεκδικούμε τον όρο «θεραπεία» αλλά «βοήθεια». Βοήθεια κυρίως για να κατανοήσουμε την ανθρώπινη αγωνία και με σεβασμό και δέος να «παρηγορήσουμε» αυτούς που σήμερα βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου.
Με την ευχή ότι ο Πανάγιος Θεός και η Υπεραγία Θεοτόκος θα σταλλάξουν στο σώμα του καθενός μας την υγεία και στην ψυχή μας την σωτηρία, σας παραδίδω, αγαπητοί μου φίλοι, αυτό το βιβλίο προς ενημέρωση. (Από τον πρόλογο της έκδοσης).
Read more
Collapse
5.0
1 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Αικατερίνη Κανέλλου
Read more
Collapse
Published on
Nov 4, 2019
Read more
Collapse
Pages
104
Read more
Collapse
ISBN
9788835327707
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Greek
Read more
Collapse
Genres
Health & Fitness / Healing
Health & Fitness / Healthy Living
Health & Fitness / Herbal Medications
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse
Eligible for Family Library

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
Η τέταρτη κατηγορία των βιβλίων της Παλαιάς Διαθήκης είναι τα βιβλία των Προφητών που περιέχουν προφητείες και οράματα που άλλοτε αναφέρονται στο μέλλον του περιούσιου Λαού και άλλοτε στη μορφή και το έργον του Μεσσίου. Ορισμένες Προφητείες πλέκονται συγχρόνως γύρω από τον Ισραήλ και τον Μεσσία, όμως είναι περισσότερο έκδηλος ο μεσσιανικός χαρακτήρας και παντού είναι εγκατεσπαρμένα βαθύτατα και αιώνια διδάγματα. Οι προφήτες κατατάσσονται σε τέσσερις μείζονες (Ησαΐας, Ιερεμίας, Ιεζεκιήλ και Δανιήλ) και δώδεκα ελάσσονες (Ωσηέ, Ιωήλ, Αμώς, Οβδιού, Ιωνάς, Μιχαίας, Ναούμ, Αββακούμ, Σοφονίας, Αγγαίος, Ζαχαρίας και Μαλαχίας).
Έως τον ΧΙΧ αιώνα θεωρούσαν την προφητεία σε εξάρτηση από τον Νόμο, παραμελώντας έτσι άλλα χαρακτηριστικά της. Οι Προφήτες, στην πραγματικότητα, ερμηνεύουν και πραγματοποιούν τις αρχαίες ιστορικές παραδόσεις, αποτελώντας γι’ αυτές εξέλιξη και εμβάθυνση. Συχνά ανέχονται τον φορμαλισμό, υπακούοντας υλικά στον Νόμο, φθάνοντας στην παραδοχή ότι ο Θεός ζητά την Αγάπη και όχι την θυσία.
©2020 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.