ตามรักข้ามมิติ

Bongkoch Publishing Co., Ltd.
1

เมื่อกระบี่ตกอยู่ในมือของโจรชั่ว ‘กู้ซีเจา’ จึงออกตามล่าและจับตัวมารับโทษให้จงได้ หลี่หลิงหลบหนีการตามล่าจนกระทั่งได้พบกับ ‘ชีเส้าซัง’ หัวหน้าใหญ่ค่ายเหลียนอาน ผู้ได้รับฉายาว่าเทพมังกรชี เส้า

ซังและซีเจาต่อสู้กันท่ามกลางเสียงฟ้าร้อง ฝนตกหนัก สายฟ้าแลบที่แฉลบถูกกระบี่วิเศษนำพาให้เกิดลมหอบใหญ่ แรงดึงดูดของมันสูบร่างของเส้าซังและซีเจาให้หลบหายเข้าไปในห้วงอากาศอย่างไร้ร่องรอย เมืองฮ่องกงปีปัจจุบัน ‘เสอเสี่ยวซ่าน’ คือผู้ที่ช่วยชีวิตของเส้าซังไว้ ส่วนซีเจาได้รับการช่วยเหลือจาก ‘สีซีหยวน’ หญิงสาวที่ชาญฉลาดและอ่อนโยน

 วันเวลาผ่านไป เส้าซังเริ่มถอดใจที่จะค้นหาวิธีที่ทำให้ตนเองกลับไปยังแดนเจียงหนันที่จากมา และด้วยปาฎิหารย์ของ ‘ด้ายแดง’ นำพาให้เขาและเธอได้พบรักกันแม้ทั้งคู่จะอยู่กันคนละห้วงมิติ ...การไล่ล่าจะประสบความสำเร็จหรือไม่... ...การใช้ชีวิตในดินแดนที่ไม่รู้จักจะเป็นเช่นไร... ความรักที่มาจากปาฎิหาริย์ของเขาและเธอจะตราตรึงไปในทุกมิติแห่งรัก

Buy this book: http://www.bongkoch.com/catalog/product_info.php?products_id=9964

Keyword: บงกช ร้อยรัก Bongkoch Books Love Romantic 9786160911004

Read more
Collapse
4.0
1 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Bongkoch Publishing Co., Ltd.
Read more
Collapse
Pages
282
Read more
Collapse
ISBN
9786160911004
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Best For
Read more
Collapse
Language
Thai
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.