Moartea vine ca un sfârșit

Litera via PublishDrive
1
Free sample

Cine ar fi zis că sunt posibile crime în serie și în Egiptul antic? Numai că acolo nu se află nici Miss Marple, nici Hercule Poirot, să rezolve misterul și să descopere criminalul! Este, în schimb, Renisenb, fiica unui preot ka. Proaspătă văduvă, la o vârstă tânără, Renisenb se întoarce în casa tatălui său odată cu Nofret, concubina acestuia, care transformă întreaga gospodărie într-un cuib de viespi ce fierbe de intrigi, de ură și amenințări. Nu peste mult timp Nofret moare, și după ea, cumnata lui Renisenb și chiar doi dintre frații săi. Deodată, nimeni din casă nu mai este în siguranță, cu atât mai mult cu cât nu se poate spune dacă făptașul este din lumea asta sau din cealaltă...
Read more
5.0
1 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Litera via PublishDrive
Read more
Published on
Jun 6, 2015
Read more
Pages
183
Read more
ISBN
9786067418750
Read more
Language
Romanian
Read more
Genres
Fiction / Mystery & Detective / General
Read more
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Read Aloud
Available on Android devices
Read more

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
Primele cazuri ale lui Poirot reprezintă o colecție de povestiri scurte întocmită de Agatha Christie, în care autoarea trece în revistă câteva dintre primele cazuri din cariera lui Hercule Poirot înainte de a-și câștiga notorietatea internațională de detectiv.

Aceste prime 18 cazuri ale lui Hercule Poirot din perioada de dinainte de a deveni faimos sunt relatate de bunul prieten al acestuia, căpitanul Hastings. Hercule Poirot era încântat să le spună oamenilor că este probabil cel mai bun detectiv din lume, așa încât această întoarcere în timp, pentru a merge pe urma celor 18 cazuri care constituie temelia reputației sale profesionale, s-a dovedit o experiență fascinantă. Aflat în zorii carierei sale, eleganța cu care Hercule Poirot dezleagă chiar și cele mai încurcate mistere răzbate puternic încă de pe acum. Cu fiecare caz în parte, Poirot își dovedește binemeritata calitate de cea mai strălucită minte din ficțiunea polițistă. Notate cu minuția și pasiunea unui cronicar talentat de către căpitanul Hastings, aceste cazuri – de la furt și jaf până la răpire și crimă – constituie toate o garanție pentru a proba, până la limita absolută, „micile celule cenușii“ ale lui Poirot curând devenite celebre.


Având o structură interioară armonioasă și redactate în stilul inconfundabil al Agathei Christie, câteva dintre povestirile din acest volum sunt nestemate bijuterii narative, cu atât mai mult cu cât una dintre ele înregistrează primul și singurul eșec din cariera lui Poirot.

©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.