How Are You?: Understanding The Silent Struggle Of Stress, Anxiety, And Depression

Iman Publication Sdn Bhd
2
Free sample

No one should be left to face the struggle alone, and no should.


“How Are You”, written by Assistant Psychologist Aiman Amri and Youth Motivator Aiman Azlan, explores the topic of Stress, Anxiety and Depression; from how survivors can cope with them to how friends and family members can understand these human problems better so that they may be compassionate and considerate towards those who struggle in silence.


They are no longer alone.

Read more
Collapse

About the author

Aiman Azlan started making his mark through a Youtubevlog he made in his rented one-bedroom apartment back in 2011 when he was in second year at University of Toronto, Canada. Since then, his audience grew organically, especially among local youths who find his approach relatable and easy going. Not long after, universities started inviting him for talks, forums, seminars, and workshops.He slowly turned public speaking into a career soon after he graduated with an HBSc in Biology and Psychology. He has travelled all over Malaysia and beyond to speak to predominantly youth audience, speaking about various youth-related topics such as identity, love, family relationship, productivity, community, and self-worth.


He started his own company called Aiman Azlan Academy in 2015, focusing on building self-confidencethrough developing effective communication skills online and offline.


Other than Unshakeable (2018), he wrote other books such as Hidup Penuh Erti (2014), The Other Side of the Coin (2014), and Bercinta Selepas Nikah (2015).


He now lives in Perlis with his wife and son.

Saya Aiman Amri juga (lebih) dikenali sebagai Aiman Psikologi. Saya adalah penulis bersama buku How Are You?: Understanding the Silent Struggle of Stress, Anxiety and Depression dan buku terbaru yang bertajuk Pendiam: Memahami Personaliti Introvert Dalam Dunia Ekstrovert. Dah macam tajuk kertas kerja pembentangan pula saya rasa.


Sebelum pergi lebih jauh tentang diri saya, saya perlu jelaskan bahawa saya bukan Psikologis bertauliah yang ada kelayakan untuk memberi pendapat, rawatan, diagnosis dan solusi kepada sesebuah penyakit mental. Jadi saya memohon beribu kemaafan bagi mana-mana soalan yang luar daripada kemampuan saya. 


Tapi tenang, walaupun saya bukan Psikologis bertauliah, saya mempunyai latarbelakang pengajian dalam bidang Psikologi daripada University Of Nottingham, UK. Doakan saya dapat menjadi Psikologis Klinikal suatu hari nanti!


“I truly believe that everyone can share what they know, but it takes a specialist to advise and answer a specific question related to the knowledge.”


Jadi, dengan pengetahuan yang saya ada, terhasillah dua buah buku ini!


Anda boleh kenali saya sebagai…. 


Penulis 2 buah buku terbitan IMAN Publication; 


Sebelum 2 buku ini, saya juga telah menulis 2 buku lain iaitu Autisme: Unik/Pelik dan Tanah Airku di Bumi Ratu. 

Saya perlu belanja tim produksi IMAN pakej pizza kerana terlepas tarikh akhir untuk hantar manuskrip. Itulah, salah editor lah tak ‘push’ saya selalu sebab saya jenis yang makin bagus buat kerja bila di bawah tekanan.


Penceramah Sepenuh Masa:


Saya sudah berceramah kepada lebih 100 institusi pendidikan, syarikat korporat dan NGO. Topik saya banyak berkisar kepada buku yang saya tulis.

Semestinya kalau dengar saya ceramah, mesti ada loghat Kelantan keranan saya adalah orang Kelantan sejati! Ya benar, saya bangga dengan fakta ini. Hehe. 


Pengurus dan Penyelidik:


Saya menguruskan Akademi Jiwadamai yang merupakan pusat pakar psikologi yang pertama di Shah Alam. 

Saya juga terlibat dalam Unit Penyelidikan dan Modul untuk NGO INTELEK. Satu NGO untuk pelajar Malaysia yang akan sambung belajar di luar negara. 


Seorang suami kepada seorang isteri. Hehe:


Berjaya mengahwini seorang gadis yang dipendam perasaan selama 4 tahun. Setia tak saya? 


Tapi tidaklah mudah keranan saya pernah habiskan duit kahwin untuk pergi mengembara ke 30 buah negara selama 3 bulan. Saya tak tahu nak menyesal ke bagaimana. Haha.


Anda boleh temui saya di Facebook, Instagram dan Twitter.



IMAN bermula pada tahun 2012 sebagai sebuah kedai buku berjenamakan Imanshoppe. Setelah mendapat permintaan luar biasa daripada para peminat buku, IMAN mengembangkan sayapnya dengan membuka sebuah syarikat penerbitan buku – Iman Publication setahun setelah itu.

IMAN yang pada awalnya hanya mempunyai dua orang pekerja sepenuh masa, kini sudah disertai lebih daripada 30 orang.

Read more
Collapse
4.0
2 total
Loading…

Additional Information

Publisher
Iman Publication Sdn Bhd
Read more
Collapse
Published on
Mar 25, 2019
Read more
Collapse
Pages
203
Read more
Collapse
ISBN
9789832423744
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Best for
Read more
Collapse
Language
English
Read more
Collapse
Genres
Self-Help / General
Read more
Collapse
Content protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2020 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.