Deittailun säännöt/Ennen tapaamista

Förlaget Harlequin AB

Deittailun säännöt

Kätilö Sophia Toulsonille työ on kaikki kaikessa, ja lisäksi se auttaa häntä käsittelemään omaa lapsettomuutta. Mutta joskus hän haluaa vain pitää hauskaa – vaikkapa ensihoitajakomistus Aiden Harrisonin kanssa. Aidenin elämä on omistettu potilaille ja vammautuneelle veljelle – hän ei koskaan mene treffeille kolmea kertaa enempää saman naisen kanssa. Pian Aidenille valkenee, etteivät kolmet treffit ehkä riitä!Ennen tapaamista

Cara Conner ei tiedä mitään kamalampaa kuin puolen vuoden pakollinen paluu töihin isän lääkäriasemalle. Paitsi ehkä hänen uusi kollegansa tohtori Sloan Trenton, joka on hyvin komea mies. Cara ei voi olla rakastumatta Sloaniin. Tulee olemaan käsittämättömän vaikeaa jättää tämä ihana lääkäri, kun puoli vuotta on kulunut – ellei Sloan osaa tarjota Caralle kimaltavaa, toisen polven varassa ojennettua syytä jäädä!

Read more
Loading...

Additional Information

Publisher
Förlaget Harlequin AB
Read more
Published on
Jun 1, 2016
Read more
Pages
320
Read more
ISBN
9789150754728
Read more
Language
Finnish
Read more
Genres
Fiction / Romance / General
Read more
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Read Aloud
Available on Android devices
Read more

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.