Mijn eerste leesboek

Babelcube Inc.
Free sample

Mijn eerste leesboek is een hulpmiddel om beginnende lezers te helpen te leren lezen. Het is een goede volgende stap voor kinderen die net het alfabet en de geluiden van elke letter onder de knie hebben gekregen. Er staan opzettelijk geen afbeeldingen in dit e-book, in plaats daarvan ligt de focus op de woorden zelf, om afleidingen tot een minimum te beperken.
Het begint met enkele drieletterwoorden, gaat dan verder naar vier- en vijfletterwoorden en sluit af met het gebruik van enkele van de woorden in korte volzinnen. Het is perfect hen te helpen te leren de woorden 'op te zeggen' en enkele in het Nederlands veel voorkomende simpele woorden van buiten te leren.
Kijk maar hoe trots kinderen zullen zijn een nieuwe vaardigheid meester te worden, lezen!
Read more
Collapse

About the author

Amber Richards, geboren in de weelderige en prachtige staat Washington, is altijd omgeven geweest door inspiratie. Ze is al aan het schrijven en creëren zo lang ze zich kan herinneren en de Pacific Northwest is vandaag de dag nog altijd haar thuis.
Ambers boeken reiken over een veelheid van onderwerpen, maar ze hebben allemaal één ding gemeen. Haar liefde voor de natuur, kinderen en familie staan aan elk boek ten basis en haar passie blijkt van iedere pagina. Laatst nog heeft ze aan haar lijst van talenten die van waterverfartiest toegevoegd en ze hoeft slechts uit haar raam te kijken voor dagelijkse motivatie.
Wanneer Amber geen leven aan het blazen is in een nieuw boek of schilderij, wordt ze omringd door een liefhebbende familie. Ze is de trotse moeder van twee kinderen en geniet van elk moment dat ze doorbrengt met haar vijf kleinkinderen.

Read more
Collapse
Loading...

Additional Information

Publisher
Babelcube Inc.
Read more
Collapse
Published on
Aug 8, 2016
Read more
Collapse
Pages
492
Read more
Collapse
ISBN
9781507150474
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Dutch
Read more
Collapse
Genres
Juvenile Fiction / General
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM free.
Read more
Collapse
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse
Eligible for Family Library

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.