Blauwdruk voor Thuisonderwijs

Babelcube Inc.
Free sample

Voordat je een huis bouwt, heb je plannen nodig. Je hebt een BLAUWDRUK nodig. Blauwdruk voor Thuisonderwijs is voor ouders die thuisonderwijs geven, van alle filosofieën en stijlen, die op zoek zijn naar een betere manier om hun tijd, energie en geestelijke gezondheid in de loop van het schooljaar te behouden. Breng jij je schooldagen door met het zoeken naar ontbrekende ingrediënten voor wetenschappelijke experimenten? Heb je het gevoel dat je constant achterloopt, of dat je niet genoeg doet, vergeleken met andere mensen die je kent? Het hoeft niet zo te zijn. Blauwdruk voor Thuisonderwijs is een vriendelijke, humoristische gids voor het plannen van je schooljaar. Nog voordat je zelfs maar een blik werpt op een kalender zul je ontdekken waarom je thuisonderwijs geeft, enkele van de beschikbare onderwijsfilosofieën en lesmethoden verkennen, en doelen stellen die rekening houden met de realiteit van jouw leven. Tegen de tijd dat je klaar bent, zul je alle hulpmiddelen en materialen hebben, die je nodig hebt voor een heel jaar thuisonderwijs, afgestemd op de echte wereld waar jij in leeft. Blauwdruk voor Thuisonderwijs heeft voor zowel beginners als ervaren thuisonderwijsveteranen iets te bieden, en zit boordevol praktische adviezen en verhalen van mensen in de loopgraven van het thuisonderwijs.
Read more
Collapse

About the author

Amy Knepper is een levenslange leerling, die ervan geniet om anderen te helpen leuke en gratis materialen te vinden om hun lessen mee aan te vullen. Ze is de auteur van Blauwdruk voor Thuisonderwijs: Hoe kun je een jaarplanning voor thuisonderwijs maken, dat past in de realiteit van jouw leven. Na een decennium in het regenachtige Washington gewoond te hebben, leeft ze nu in Zuid-Californië. Ze is een grote fan van zwarte thee, Koreaanse drama's en videospellen.

Read more
Collapse
Loading...

Additional Information

Publisher
Babelcube Inc.
Read more
Collapse
Published on
Apr 8, 2018
Read more
Collapse
Pages
102
Read more
Collapse
ISBN
9781547514830
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Dutch
Read more
Collapse
Genres
Education / Home Schooling
Education / Parent Participation
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM free.
Read more
Collapse
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse
Eligible for Family Library

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.