A lusta portfólió

Publio Kiadó Kft.
39
Free sample

A könyv körbejárja, mi az, ami működik a hosszú távú befektetések
világában, és mi az, ami nem. A végeredmény egy meglepően egyszerű
módszer, a lusta portfólió.   Egy unortodox befektetési kisregény,
tündérmesék nélkül. A szerző, 15 éves tőzsdei tapasztalattal a háta
mögött tesz kirándulást a hosszú távú befektetések világában. Olyan
információkat oszt meg velünk, amelyek kimaradtak a befektetési
tájékoztatók apró betűs részének függelékéből is. A matematika általános
iskolai alapjaira támaszkodva mutatja be, mi az, ami működik a hosszú
távú befektetések világában, és mi az, ami nem. A végeredmény egy
meglepően egyszerű módszer, a lusta portfólió.
Read more
4.3
39 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Publio Kiadó Kft.
Read more
Pages
72
Read more
ISBN
9789633811481
Read more
Language
Hungarian
Read more
Genres
Business & Economics / General
Read more
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Read Aloud
Available on Android devices
Read more

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
 Neuro-Lingvisztikus Programozás A neuro-lingvisztikus programozás (NLP) révén megérthetők azok a kritikus pszichológiai elemek, amelyek a tőzsdén megkülönböztetik a vesztest a nyertestől. Ez a könyv a következők elsajátításban illetve megértésben segít:  Mi mozgatja az embereket – különösen nyomás alatt.  Hogyan értelmezd a piaci szereplők pszichológiáját, amire egyetlen számítógép sem képes.  Hogyan modellezd a nyertesek stratégiáját – szinte szó szerint a bőrükbe bújva és utánozva őket.  Hogyan kerülj előnybe személyiséged fejlesztésével azokkal szemben, akik csak a fundamentális és a technikai eszközökre fordítanak figyelmet.  Hogyan építs fel egy sikeres jövőképet, amit vizualizálhatsz és megtörténtté tehetsz.  Hogyan tegyél szert önbizalomra, motivációs erőre, tudatosságra és ellenállásra a hirtelen változásokkal szemben.  Hogyan fedezd fel azokat az érzéseket és elmeállapotokat, amik képesek siker spirált létrehozni.  Hogyan használd a beszélt nyelvi mintákat arra, hogy jobban megérts másokat és magadat is. A piaci működés pszichológiája Egy jó póker játékos tisztában van a lapok valószínűségével. Egy igazi bajnok azonban már arra is képes, hogy kiismerje az ellenfeleit. A különféle elemzési technikák és a számítógépek segíthetnek nekünk abban, hogy megértsük a múltat de a tömegek pszichológiája az, ami a jövőt mozgatja. Fej-fej mellett haladhatsz a piaccal, játszhatsz a feltételekkel és a százalékokkal, mert arra van szükséged, hogy nyerj. Az NLP képes arra, hogy a segítségedre legyen ebben.
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.