Bevezetés a volatilitás ETP használatába: Modern befektetési ismeretek

Smashwords
3

Gyakorlati példákkal gazdagon illusztrált áttekintés a volatilitás ETP (ETN, ETF) termékekről, és a sikeres kereskedésükhöz szükséges ismeretekről.

A tőzsdén forgalmazott alapok diadalmenete jellemezte az utóbbi évek tőzsdei innovációját, különösen a volatilitáshoz kapcsolódó ETF, ETN termékekét. A sokszorosára növekedett forgalom a népszerűséget visszavonhatatlanul elhozta ebben a termékkategóriában is, de a befektetői ismeretek nem tartottak lépést a könnyű hozzáférés lehetőségével. Ezt az űrt hivatott betölteni András György ( A lusta portfólió és Az a csodálatos Sharpe szerzője) új könyve, amely a tőzsdei alapok legfontosabb jellemzőitől indulva, a volatilitáshoz kapcsolódó piaci ismereteken keresztül jut el a kereskedési gyakorlat tárgyalásához.


A könyv célközönsége a tőzsdei tapasztalatokkal már rendelkező, de a volatilitás alapok kereskedésében még járatlan hosszútávú befektetők, vagy rövidtávú spekulánsok új generációja, akik lépést szeretnének tartani az iparág újdonságaival.

Read more
Collapse
5.0
3 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Smashwords
Read more
Collapse
Published on
May 27, 2014
Read more
Collapse
Pages
55
Read more
Collapse
ISBN
9781311081254
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Genres
Business & Economics / Investments & Securities / General
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.