Részvény ETF termékek az amerikai tőzsdén: Modern befektetési ismeretek

Smashwords
9
Free sample

Gyakorlati példákkal gazdagon illusztrált áttekintés a részvény ETF-ekhez kapcsolódó alapvető ismeretekről.

A tőzsdén forgalmazott alapok diadalmenete jellemezte az utóbbi évek tőzsdei innovációját. A sokszorosára növekedett forgalom a népszerűséget visszavonhatatlanul elhozta ebben a termékkategóriában is, de a befektetői ismeretek nem tartottak lépést a könnyű hozzáférés lehetőségével. Ezt az űrt hivatott betölteni András György (A lusta portfólió, Az a csodálatos Sharpe) új könyve, amely a tőzsdei alapok legfontosabb jellemzőitől indulva, a részvény-specifikus ismereteken keresztül jut el a kereskedési gyakorlat tárgyalásához.
A könyv megírásakor elsődleges szempont volt a gyakorlati felhasználhatóság. Az elméleti alapok ismertetése nem haladja meg az elengedhetetlenül szükséges mértéket. A gyakran alkalmazott illusztrációs technika, a kereskedési példák, mind-mind azt segítik, hogy az olvasó ne száraz tananyagot kapjon a könyv olvasása során.
Melegen ajánljuk az ETF-ek világával most ismerkedő kisbefektetők számára, akik lépést szeretnének tartani az iparág újdonságaival.

Read more
4.6
9 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Smashwords
Read more
Published on
May 26, 2014
Read more
Pages
60
Read more
ISBN
9781310050794
Read more
Genres
Business & Economics / Investments & Securities / General
Read more
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Read Aloud
Available on Android devices
Read more

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.