Strategos 1: Yrittäjän näköiseksi yrittäjäksi

BoD - Books on Demand

Yrittämisessä luovuus ja liiketoiminnan suunnittelu ovat sitä vaikeinta puuhaa. Mutta suunnittelun lopputulemana yrittäjä saattaa saada sellaisen yrityksen, jolla menestyy muita paremmin. Strategos 1 Yrittäjän näköiseksi yrittäjäksi kertoo mikä on yrittäjä ja mitä yrittäjä tekee ja käyttäytyy, jotta hän saa aikaan kannattavaa liiketoimintaa. Strategos-sarja etenee kakkoseen ja kolmoseen. Lopputulemana yrittäjä tietää miten hän osaa noukkia liikeideoita ja luoda niistä sellaisia liiketoimintoja, joilla on uskottava liiketoiminnan mahdollisuus.
Read more

About the author

Satojen yrittäjien menestymisen takana oleva yrittäjä ja yrittäjien sparraaja. Pitkäaikainen oma kokemus juontuu jo nuoruuden perheestä ja omasta yrittämisestä. Kokemukseen yhtyy sekä insinöörin että Kauppatieteiden maisterius yrittäjyydestä ja yritysjohtamisesta.

Read more
Loading...

Additional Information

Publisher
BoD - Books on Demand
Read more
Published on
May 9, 2017
Read more
Pages
64
Read more
ISBN
9789515680112
Read more
Language
Finnish
Read more
Genres
Political Science / General
Read more
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Read Aloud
Available on Android devices
Read more

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.