Les Unitats Didàctiques de Llengua Catalana a la UNED es reparteixen en tres volums. En aquest primer nivell es tracten la Fonètica i la Fonologia, seguides de les primeres nocions de Morfologia iSintaxi, les quals continuen al II volum. El llibre s’orienta a alumnes de molt diferent procedencia quant al coneixement de la llengua; per als que ja compten amb una base prèvia s’hi suggereix una bibliografia de consulta i per als que significa una primera aproximació hi ha uns exercicis d’autocomprovació que contribuiran a la pràctica i l’autoaprenentatge. Les autores que han format part de l’equip docent són doctores en Filologia Catalana i han estat professores tutores de la UNED.
Read more
Collapse

About the author

 Fina Llorca, Mercè Montagut, Mª Lluïsa Ordóñez i Anna Prunés. La coordinació del volum correspon a Julia Butiñá, Catedràtica de Filologia Catalana a la UNED. Corresponent a Madrid de la Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona; col·laboradora del Diccionari de la Llengua Catalana (Institut d’Estudis Catalans, 1995). En aspectes lingüístics ha treballat principalment en Lexicografia (és autora de diccionaris, entre els el qual el Diccionari d’autors del català modern). Com a traductora, compta amb diferents publicacions, en llibre (El sueño de Bernat Metge, Crónica del rey Jaime I) i en l’àmbit virtual (www.ivitra.ua.es). Coordina el màster oficial Literaturas hispánicas (catalana, gallega, vasca) en el contexto europeo.

Read more
Collapse
Loading...

Additional Information

Publisher
Editorial UNED
Read more
Collapse
Published on
Feb 20, 2014
Read more
Collapse
Pages
285
Read more
Collapse
ISBN
9788436268539
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Best For
Read more
Collapse
Language
Catalan
Read more
Collapse
Genres
Language Arts & Disciplines / Study & Teaching
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.