EREDET

C.S. Könyvek
31

Szeretnél egy igazi ásatáson részt venni? Különös leletekkel, és több ezer évvel ezelőtti fejlett technológiával találkozni? 

Félnél-e, ha körülötted rejtélyes gyilkosságok történnének, vagy te magad erednél a bűnös nyomába? 
Elég bátor lennél-e ahhoz, hogy lemerészkedj egy titokzatos idegennel egy olyan világba, ahol különleges lények laknak, kiknek rendeltetése az, hogy mi létezzünk? 
Mernél-e titkos, sötét járatokban kanyarogni úgy, hogy fogalmad sincs róla, egyáltalán kijutsz-e valaha, miközben feltámadt múmiákkal találkozol? 
Végül pedig: vágyod-e megpillantani azt a mesés kincset, mely az egész emberiség legrettegettebb, s egyben legjobban visszavárt ereklyéje? 
Ha igen, tarts Mirával!

„Ki Egyiptomban született, 
minden ízében egyiptomi marad, 
bárhová sodorja az élet, 
lélekben mégis örökre ott ragad.

Ki messzi csillagok bölcsőjében ringott, 
sehol máshol nem találhat otthont, 
mert oda vágyik vissza bármerre is jár, 
s bárhol is éri végül utol a halál.”

(Ez a könyv a Teremtők címmel (2011-ben, papírkiadásban) megjelent regény átdolgozott, bővített, második kiadása.)

Read more

About the author

Hivatalos oldal:

https://www.facebook.com/CathrinSmith8/

 A szerző weboldala itt érhető el:

www.cathrinsmithweboldala.webnode.hu

Read more
4.8
31 total
Loading...

Additional Information

Publisher
C.S. Könyvek
Read more
Published on
Jun 1, 2016
Read more
Pages
296
Read more
ISBN
9789631253634
Read more
Language
Hungarian
Read more
Genres
Fiction / Action & Adventure
History / Middle East / Egypt
Young Adult Fiction / Science Fiction / General
Read more
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Read Aloud
Available on Android devices
Read more

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
A Vámpírhistória című novella folytatása.

"- Megjöttek a többiek – suttogta William. – Balra, aztán jobbra pillantottam. Huszonketten voltunk.

- Itt van a tíz? – Kérdeztem. William bólintott. – És Jézus?

- Balra a hatodik – felelte. – De ne nézd túl feltűnően – tette még hozzá, mintha a szándékaimban olvasna. – Nem szereti, ha bámulják. – Lopva odapillantottam. Fiatal volt, mint mi vámpírok mindannyian, ő is a harmincas éveiben járt. Hosszú, fényes barna haja lófarokban volt összefogva, és a háta közepéig lelógott. Egyszerű pólót és nadrágot viselt. A szakálla… nos, tipikus. És női szemmel nézve, még egész jóképű is. Elmosolyodtam az orrom alatt, aztán visszanéztem magam elé.

- Hol volt eddig? – Kérdeztem. William halkan felkuncogott.

- Mindenhol. – Visszanéztem az űrhajóra. Mozdulatlanul, és hangtalanul lebegett az előttünk lévő ember alkotta lánc felett. Megszorítottam William kezét. – Ne félj – suttogta. – Bízz magadban, és a többiekben.

„Oké”- gondoltam, de most képtelen voltam a beszédre. Mintha az ég is háborúra készülne, viharfelhők kezdtek el gyülekezni felettünk. Csak percek múlva szólaltam meg ismét. A hátunk mögött már egy egész tömeg állt.

- Leonard már nem fog jönni, ugye? – William szomorúan rám pillantott, de nem felelt. Valószínűleg már lemondott róla. Ahogy Magdalénáról is. – Mi mennyien leszünk? – Kérdeztem, miután újabbak csatlakoztak hozzánk.

- Amennyi az elpecsételtek száma.

- Száznegyvennégy ezer? – Kérdeztem bizonytalanul. William bólintott. Még jó, hogy a nagyanyám folyton azzal nyaggatott, hogy olvassam el a Bibliát. Most azt hiszem, áldottam érte, még, ha nem is minden szó igaz belőle."

ISBN: 9786150017556 

©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.