EREDET

C.S. Könyvek
48

Szeretnél egy igazi ásatáson részt venni? Különös leletekkel, és több ezer évvel ezelőtti fejlett technológiával találkozni? 

Félnél-e, ha körülötted rejtélyes gyilkosságok történnének, vagy te magad erednél a bűnös nyomába? 
Elég bátor lennél-e ahhoz, hogy lemerészkedj egy titokzatos idegennel egy olyan világba, ahol különleges lények laknak, kiknek rendeltetése az, hogy mi létezzünk? 
Mernél-e titkos, sötét járatokban kanyarogni úgy, hogy fogalmad sincs róla, egyáltalán kijutsz-e valaha, miközben feltámadt múmiákkal találkozol? 
Végül pedig: vágyod-e megpillantani azt a mesés kincset, mely az egész emberiség legrettegettebb, s egyben legjobban visszavárt ereklyéje? 
Ha igen, tarts Mirával!

„Ki Egyiptomban született, 
minden ízében egyiptomi marad, 
bárhová sodorja az élet, 
lélekben mégis örökre ott ragad.

Ki messzi csillagok bölcsőjében ringott, 
sehol máshol nem találhat otthont, 
mert oda vágyik vissza bármerre is jár, 
s bárhol is éri végül utol a halál.”

(Ez a könyv a Teremtők címmel (2011-ben, papírkiadásban) megjelent regény átdolgozott, bővített, második kiadása.)

Read more

About the author

Hivatalos oldal:

https://www.facebook.com/CathrinSmith8/

 A szerző weboldala itt érhető el:

www.cathrinsmithweboldala.webnode.hu

Read more
4.8
48 total
Loading...

Additional Information

Publisher
C.S. Könyvek
Read more
Published on
Jun 1, 2016
Read more
Pages
296
Read more
ISBN
9789631253634
Read more
Language
Hungarian
Read more
Genres
Fiction / Action & Adventure
History / Middle East / Egypt
Young Adult Fiction / Science Fiction / General
Read more
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Read Aloud
Available on Android devices
Read more

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.

Thomas egy titkos föld alatti bázison él az anyjával, aki kutatóként dolgozik ott. Tom nem tudja, hogy pontosan miből is áll anyja munkája, mert az „titkos”. A Scarabeus bázison minden titkos, és a kamaszfiú utálja az egész helyet. Alig várja, hogy végre elhúzhassanak innen. Egy hete vannak itt, de már most unja a rengeteg hülye szabályt és figyelmeztetést. Az ember levegőt sem vehet anélkül, hogy egy katonának emiatt meg ne remegne az ujja a ravaszon.
Tom egyetlen barátja a bázison Katherine, aki szintén nem igazán találja a helyét. Ő édesapjával van itt, aki a főnöke a létesítménynek. Tom és Kat sokat lógnak együtt, szüleik szerint túl sokat is. A fiatalok nem egyszer bajba kerülnek, amikor „véletlenül” tiltott területre tévednek.
Sem a dolgozók, sem velük élő családtagjaik nem hagyhatják el a föld alatti bázist, amíg a munka tart. A bezártság miatt sok ember klausztrofóbiás tüneteket mutatott, ezért a kormány minden helyiségbe ablakot szereltetett. „Odakintre”, azaz az ablak mögötti falra a külvilágról készült videofelvételeket vetítenek, ezáltal az emberek nem érzékelik annyira, hogy a föld alatt élnek. A felsőbb szintek „ablakaiból” New York látható, mintha egy felhőkarcolóból néznénk. Az alsóbb szinteken ugyanazt vetítik, csak utcaszinten. Az ebédlőben tartózkodóknak pedig egy hawaii tengerpart hangulatos felvételét játsszák végtelenítve.
Tom sokat ül és unatkozik ebben a helyiségben, ha Katnek más dolga van. Olyankor sokat nézi a „falat”, azaz a tengerpartot. Egyik nap észrevesz valami furát a felvételen, ami nem odavaló.
Tom rájön, hogy valami nagyon nem stimmel ezzel a bázissal. Sőt, rengeteg dolog nem stimmel vele.

©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.