Cum să scrii și să publici o carte de rețete: Află cum să eviți 27 de greșeli de redactare

· Ceciu Elena
5.0
5 reviews
Ebook
40
Pages

About this ebook

Gândiți-vă o clipă cum ar fi să răsfoiți propria carte tocmai scoasă din tipar, inspirând totodată mirosul acela inconfundabil de hârtie proaspăt trecută prin cerneală. Sunteți în fața unui teanc de cărți cu numele vostru pe ele și vă surprinde o avalanșă de emoții, de la mulțumire până la împlinire. Ați găsit o soluție fericită și la sutele de fițuici copiate cu rețete de bunătăți de pe la bunici sau mătușici.

Odată descoperită o pasiune, cel mai important este să îi dați ocazia să se manifeste: vă poate aduce succesul. Așa că dacă vă place să inundați bucătăria cu mirosuri irezistibile de tarte, brioșe, curry-uri, torturi și tocănițe și, în plus, vă place să le scrieți, puteți să vă faceți planuri despre cum să pregătiți prima voastră carte cu rețete. Numele vostru va sta pe copertă, iar cartea își va găsi loc confortabil în biblioteca altor pasionați de gătit.

În această călătorie către propria carte culinară, vă poate sta alături ghidul Cum să scrii și să publici o carte de rețete. Află cum să eviți 27 de greșeli de redactare. A fost conceput astfel încât să vă fie alături de la primii pași, când vă gândiți ce structură va avea cartea voastră, până la final, când căutați unde să o publicați. Succes! 

Ratings and reviews

5.0
5 reviews
Oana Bulzan
March 25, 2021
Un ghid minunat din care pot beneficia nu doar cei care vor sa scrie o carte ci si fiecare persoana care are un blog si/sau are de impartasit o reteta cu cei dragi!
Did you find this helpful?

About the author

De-a lungul anilor, Elena Ceciu a citit mii de rețete, scrise în toate felurile. A fost editor coordonator al ediției românești a revistei BBC GoodFood. A scris cartea (Re)Împrietenește-te cu mâncarea! Și cu tine însuți, publicată la Editura Catharsis Media și vândută pe site-ul psihoshop.ro. A redactat cărți cu rețete în cele câteva luni cât a fost redactor la Editura Curtea Veche, perioadă în care a și tradus cartea lui Jamie Oliver 5 ingrediente – Mese rapide & ușoare. A urmat traducerea cărților Jamie gătește în Italia, Cartea de Crăciun a lui Jamie Oliver și VEG, scrise de popularul autor britanic. Toată această experiență a învățat-o cum să privească o carte cu rețete și cât de important este ca acestea să fie scrise corect, clar, expresiv, astfel încât lecturarea să fie pentru cititor nu doar o sursă de inspirație pentru ce va pune pe masă la următoarea cină, ci să ofere și un moment de relaxare, o stare de bine. 

Rate this book

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.