Viața poate fi rescrisă: Roman

ePublishers & Editura Coresi
5
Free sample

Life Can Be Rewritten. A Novel

This book is in Romanian. It is Cristiana Todiresei’s first book. It shows how, in the life of a writer, a piece of bad luck triggers profound changes.

Această ediţie a cărţii este publicată special pentru românii din diaspora.

Citiţi cărţi în limba română! Veţi fi mai aproape de casă, de ţară.

Descărcați cartea pe telefonul Dumneavoastră și veți începe lectura imediat.

Viaţa poate fi rescrisă. Roman este prima carte a tinerei scriitoare Cristiana Todiresei. Iată ce ne spune autoarea despre cartea sa:

În viaţă te descurci cum poţi. Toţi facem asta. Toţi trăim de pe o zi pe alta gândindu-ne doar la noi sau la propriile familii. Fiinţa umană este egoistă. Ne interesează ceva atâta timp cât ne priveşte pe noi. Nimic în plus, nimic în minus.

Dar ce se întâmplă când există persoane care observă alte persoane? Ce se întâmplă atunci când există oameni care văd dincolo de aspectul fizic, care pot pătrunde în suflete? Ei bine, aşa iau naştere poveştile.

Cu primul cuvânt aşternut pe hârtie, tu devii un personaj într-o lume fictivă, o lume pe care tu, ca scriitor, o construieşti din nimic.

Bine aţi venit la bordul romanului meu! Vă doresc o călătorie plăcută!

Cristiana Todiresei

Read more
Collapse

About the author

Cristiana Todiresei este o tânără de 19 ani, studentă la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

Încă din copilărie a fost pasionată de literatură, pasiune care odată cu vârsta a crescut.

Romanul Viaţa poate fi rescrisă este un rezultat al multitudinii de însemnări, jurnale, eseuri, poezii şi povestiri pe care autoarea le-a scris de-a lungul anilor.

 

Read more
Collapse
5.0
5 total
Loading...

Additional Information

Publisher
ePublishers & Editura Coresi
Read more
Collapse
Pages
136
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Best For
Read more
Collapse
Language
Romanian
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Family Life / Marriage & Divorce
Fiction / Urban
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
„Se opintea în Parcul Sub Arini o cârtiță să iasă la lumină. Traversam Trinkbachul călcând atentă pe un buștean, mă oprisem, văzusem iarba mișcându-se pe mal. Am crezut întâi că-i o șopârlă. Ce încântată am fost să înțeleg că, de fapt, de dedesubt se opintea sobolul! Îi tot dădea cu umărul în ușa de pământ, buf-buf aici, buf-buf un pic mai încolo, se ridica și se bomba covorul de pământ și iarbă, un mic vulcan uluitor de frumos.

Stau și tot stau la fereastră, mi-au înflorit bobocii de crăiță, și mă tot opintesc în afară, împing în aer cu privirea, împung după-amiezele cu umerii, cu fruntea și cu tot trupul meu pământiu și știu că, dacă deodată mi s-ar crăpa în fața ochilor fanta de lumină, aș tuli-o înapoi cât m-ar ține tălpile și, gâfâind, cu palmele apăsate ca niște pleoape de plumb, m-aș trânti înapoi în fotoliul meu de argilă. Fiindcă am exact ce-am căutat și mă tem încă și mai rău ca-nainte de soarele de-afară. Orice ieșire din singurătate mi se pare un efort, o corvoadă, orice vorbă rostită sună, în cele din urmă, ca un eșec.

Sobolii parcă mai știau și să înoate, și parcă tot clefăiau la râme suculente cu poftă – sunt delicii destule și dincoace de malul înverzit, e de ajuns doar să știi că ieșirea (dacă e să-i zicem așa) este acolo, și că are sens să te opintești și să te zbați de dincolo de ea doar ca să ai de unde te întoarce la tine.

Poate că despre asta este Simfonia animalieră, un microroman cu un arici, un hârciog și un sobol.“ – Veronica D. Niculescu, Un fel de argument.

©2020 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.