Zaurel în Vama Veche

· Cristina Frîncu
4.4
116 reviews
Ebook
76
Pages

About this ebook

E ca Harap-Alb, dar cu pisici vorbitoare. 

Când Zaurel, motanul-dragon, îi cere ajutorul zeiței Confuzeea, aceasta găsește soluția perfectă pentru a-i vindeca depresia: îl trimite în misiune în Vama Veche, împreună cu locotenentul său, micul Bubu. Scopul misiunii pare simplu, însă lucrurile încep să se complice pentru cele două pisici războinice și pofticioase încă din momentul în care trec prin portalul de la cherhana. 

Într-un loc boem care colcăie de motocicliști pletoși, chelnerițe drăgăstoase, scafandri săritori, pisici cu zece sfârcuri, rastamani de treabă și barmani prietenoși, ghinionul și umanii indiscreți îi urmăresc pe Zaurel și Bubu la tot pasul. Vor reuși oare să-și îndeplinească misiunea? 

Află cum s-au descurcat în această carte de aventuri cu pisici amuzante care te va ține cu sufletul la gură. Ratings and reviews

4.4
116 reviews
Nicoara Andrei
June 16, 2020
Deci ba, daca vreti o carte la care sa nu mai puteti repira de atata ras, apai, asta-i cartea dvs. Este bine scrisa, nu are cine stie ce vocabular bogat deci e usor de inteles, si sa mai spun ca-i si gratis? Am citit cacti de comedie al naibii de scumpe, si din pacate nu au reusit sa ma faca sa rad, ocazional un zambet..... a...atat.... deci cartea asta ii alegerea sigura 10 stele, nu 5
1 person found this review helpful
Did you find this helpful?
Catalin Samoila
January 11, 2022
Yaay, kittens :D E drept că-s cam subiectiv, având în vedere că autoarea mi-a dedicat MIE cartea asta (ha!), dar e un text lovely&funny și mai ales șweet.
Did you find this helpful?
Rose M
January 14, 2019
La fel de distractiva si de surprinzatoare ca si Vrum-vrum :) Sa vezi ce-i fac lu' Zaurel daca-l prind in Vama!!
Did you find this helpful?

Rate this ebook

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.