Endelig tirsdag

· Flathagen PR
4.7
7 reviews
Ebook
70
Pages

About this ebook

«Ja, men dette var då faktisk ganske morsomt.» – Are Kalvø

For omverdenen kom det som lyn fra klar himmel: Plutselig hadde Daniel sagt opp jobben og slått opp med samboeren. Men hvor lett er det egentlig å starte et helt nytt liv som trettiåring, uten noen å holde i hånden?

Fra en virkelighet nær deg kommer en serie tragikomiske beretninger fra et par år i livet til forfatter Daniel Milford. Her er historiene om det første forsøket på å snakke med damer igjen, hodebryet med kleskode på en ny arbeidsplass, og ikke minst den mannevonde dronen. I tillegg får du leserfavoritten om røykvarsleren som aldri ville slutte å pipe.

Annenhver tirsdag piper det også i innbokser landet over, når Milford sender ut sine finurlige og innsiktsfulle betraktninger fra et fullstendig ordinært liv. Nå er noen av de beste historiene endelig samlet i bokform.

Ratings and reviews

4.7
7 reviews
Bjarke Knizek Vang
September 24, 2018
Det hjelper kanskje at hovedkarakteren i boken ikke er fiksjonell, men jeg satte utrolig pris på beskrivelsene av alle hverdagstankene man vanligvis ikke engang enser.
1 person found this review helpful

About the author

Daniel Milford (f. 1984) er født i 1984 og heter Daniel Milford. Han bor i Trondheim, ettersom det var der han ble født og ingen noen gang ba ham om å flytte.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.