Nincs Többé Jófiú!: Egy bizonyított terv, hogy elérd, amit akarsz a szerelemben, szexben és az életedben.

Biró Bence Péter
7
Free sample

Tudod, ki az a Jófiú? Ő egy olyan férfi, aki az úgynevezett Jófiú Szindrómában szenved. Mit is jelent ez pontosan? Többek között ezeket:

 

- Állandóan megpróbál lenyűgözni másokat és megfelelni nekik.

- Abból formálja a saját magáról alkotott képét, amit mások mondanak róla.

- Saját szükségleteit a háttérbe szorítva cselekszik annak érdekében, hogy elnyerje az emberek – akár épp az áhított szerelme – megbecsülését.

Különösen a párkapcsolataiban jelent gondot ez a szindróma, de az életének egyéb területeire is kihat, ami miatt nem tudja érvényesíteni magát, és nem tudja azt az életet élni, amire valóban vágyik. Ezek a férfiak sokszor nagyon is intelligensek, viszont arról ismerhetjük fel őket, hogy a pár kapcsolataikban boldogtalanok, itt sorra kudarcokat élnek meg. Talán ismersz ilyen férfit.

Amire egy ember képes, azt egy másik is meg tudja csinálni.

Az egyik kedvenc mantrám, hogy „Amire egy ember képes, azt egy másik is meg tudja csinálni.”. Őszintén hiszek ebben. Ha egy férfi képes szembenézni, és legyőzni a Jófiú vonásait, és megszrezni azt, amire vágyik a szerelemben, szexben és az életben, akkor Te is képes vagy erre. Tudom ennek a módját. A megpróbáltatások és kudarcok után sikerült kialakítanom egy helyes rendszert. Több ezer felépülő Jófiúval osztottam meg, hetente kb. öt Jófiú csoportot vezettem, számtalan előadást és workshopot tartottam szerte a világban, és 2003-ban megírtam a Nincs Többé Jófiú! című könyvet.

Értem a Jófiúkat. Tudom, hogy mibe kerül kitörni ebből a Szindrómából, mert én is az voltam. Most, harminc évvel azután, hogy elindultam a saját felfedezőutamon, bizton állíthatom, hogy van remény, és van felépülés a Jófiú Szindrómából. Nagyszerű életem van. Imádom a munkám. Boldog párkapcsolatban élek, és jó barátaim vannak. Élvezem a sikert vállalkozóként. Megváltoztatom a világot. Abban a privilégiumban van részem, hogy több ezer Jófiúnak segíthettem élete jobbra fordításában. Számtalan feleség köszönetét kaptam meg. Láttam, hogy egyedülálló  férfiak megtalálják azt a szerelmet, amiről álmodtak. Láttam, hogy hogyan bontakoztatják ki magukból a lehetőségeiket és érnek el nagy dolgokat a munkájukban és életükben.

Read more
Collapse
4.3
7 total
5
4
3
2
1
Loading…

Additional Information

Publisher
Biró Bence Péter
Read more
Collapse
Seller
Google LLC
Read more
Collapse
Published on
Dec 1, 2013
Read more
Collapse
Pages
152
Read more
Collapse
ISBN
9789630879736
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Content protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2022 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google Play|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.