Nincs Többé Jófiú!: Egy bizonyított terv, hogy elérd, amit akarsz a szerelemben, szexben és az életedben.

· Biró Bence Péter
4.3
7 reviews
Ebook
152
Pages

About this ebook

Tudod, ki az a Jófiú? Ő egy olyan férfi, aki az úgynevezett Jófiú Szindrómában szenved. Mit is jelent ez pontosan? Többek között ezeket:

 

- Állandóan megpróbál lenyűgözni másokat és megfelelni nekik.

- Abból formálja a saját magáról alkotott képét, amit mások mondanak róla.

- Saját szükségleteit a háttérbe szorítva cselekszik annak érdekében, hogy elnyerje az emberek – akár épp az áhított szerelme – megbecsülését.

Különösen a párkapcsolataiban jelent gondot ez a szindróma, de az életének egyéb területeire is kihat, ami miatt nem tudja érvényesíteni magát, és nem tudja azt az életet élni, amire valóban vágyik. Ezek a férfiak sokszor nagyon is intelligensek, viszont arról ismerhetjük fel őket, hogy a pár kapcsolataikban boldogtalanok, itt sorra kudarcokat élnek meg. Talán ismersz ilyen férfit.

Amire egy ember képes, azt egy másik is meg tudja csinálni.

Az egyik kedvenc mantrám, hogy „Amire egy ember képes, azt egy másik is meg tudja csinálni.”. Őszintén hiszek ebben. Ha egy férfi képes szembenézni, és legyőzni a Jófiú vonásait, és megszrezni azt, amire vágyik a szerelemben, szexben és az életben, akkor Te is képes vagy erre. Tudom ennek a módját. A megpróbáltatások és kudarcok után sikerült kialakítanom egy helyes rendszert. Több ezer felépülő Jófiúval osztottam meg, hetente kb. öt Jófiú csoportot vezettem, számtalan előadást és workshopot tartottam szerte a világban, és 2003-ban megírtam a Nincs Többé Jófiú! című könyvet.

Értem a Jófiúkat. Tudom, hogy mibe kerül kitörni ebből a Szindrómából, mert én is az voltam. Most, harminc évvel azután, hogy elindultam a saját felfedezőutamon, bizton állíthatom, hogy van remény, és van felépülés a Jófiú Szindrómából. Nagyszerű életem van. Imádom a munkám. Boldog párkapcsolatban élek, és jó barátaim vannak. Élvezem a sikert vállalkozóként. Megváltoztatom a világot. Abban a privilégiumban van részem, hogy több ezer Jófiúnak segíthettem élete jobbra fordításában. Számtalan feleség köszönetét kaptam meg. Láttam, hogy egyedülálló  férfiak megtalálják azt a szerelmet, amiről álmodtak. Láttam, hogy hogyan bontakoztatják ki magukból a lehetőségeiket és érnek el nagy dolgokat a munkájukban és életükben.

4.3
7 reviews

Rate this book

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.