Vervloekt (Boek #1 van de Vampieren Legendes)

Emma Knight
56

 "Een geweldige nieuwe vampierenserie! Mis het niet!" 

--Morgan Rice, #1 Best verkopendeauteurvanDEVAMPIEREN DAGBOEKEN 

Wanneer haar vader wordt overgeplaatst, wordt Rachel Wood ontworteld uit haar huis in Pennsylvania en geforceerd om naar een andere middelbare school te gaan, in de 2e klas, in een welvarende buitenwijk in Westchester, New York.Ze heeft moeite om zich aan te passen, terwijl ze strijd om nieuwe vrienden te maken, een vriendje te vinden, het ontlopen van groepjes met gemene meiden en leren te overleven in een dergelijke vijandige nieuwe wereld.Ze heeft moeite om zichzelf te sturen in deze nieuwe wereld, waar drank en drugs normaal lijken, en waar sociale druk vanuit elke richting op haar wordt uitgeoefend.
Alles lijkt verkeerd te gaan voor Rachel, totdat er verlossing komt in de vorm van Rob, een footballspeler die haar leuk vindt. Maar net wanneer hun liefde begint op te bloeien, raakt ze in de war door haar gedrag. 

Terwijl ze een dieptepunt bereikt, ontmoet Rachel een mysterieuze jongen op haar school, Benji, een eenzame jongen die zich afstandelijk houdt van andere kinderen, en die haar meeneemt voor een rit op zijn motorfiets. Ze beleven samen een onvergetelijke avond in het pretpark—totdat er iets verschrikkelijk fout gaat, en Benji haar laat schrikken door haar leven te redden. 

Rachel weet dat Benji anders is dan anderen, en ze weet dat hij de liefde van haar leven is. En terwijl ze verder verliefd op elkaar worden, moet ze een beslissing maken of ze bereid is om alles op te geven om achter zijn geheim te komen...

Boek #2 uit de serie (ONTVOERD) en Boek #3 uit serie (GEBETEN) zijn nu ook beschikbaar.

Read more

About the author

 Emma Knight is auteur van e best-selling vampierenserie DE VAMPIEREN LEGENDES, die tot nu toe uit zes boeken bestaat: VERVLOEKT, ONTVOERD, GEBETEN, VERKOZEN, ONTWAAKT and OPGESTAAN. Emma hoort graag van u, dus blijf contact houden en bezoek haar website: www.emmaknightauthor.com

Read more

Reviews

4.2
56 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Emma Knight
Read more
Published on
Jul 10, 2015
Read more
Pages
150
Read more
ISBN
9781632913685
Read more
Features
Read more
Language
Dutch
Read more
Genres
Juvenile Fiction / Fantasy & Magic
Juvenile Fiction / Love & Romance
Juvenile Fiction / Paranormal
Read more
Content Protection
This content is DRM free.
Read more
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Eligible for Family Library

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
Morgan Rice
 “DE TOVERNAARSRING heeft alle ingrediënten voor direct succes: samenzweringen, intriges, mysterie, dappere ridders en opbloeiende relaties, compleet met gebroken harten, bedrog en verraad. Het zal je urenlang boeien, en is geschikt voor alle leeftijden. Aanbevolen voor de permanente collectie van alle liefhebbers van fantasy.” --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos

In EEN SCHREEUW VAN EER (Boek #4 in de Tovenaarsring), is Thor als een geharde krijger teruggekeerd van de Honderd, en nu moet hij leren van het betekent om te strijden voor zijn thuisland, om te vechten op leven en dood. De McClouds zijn inmiddels diep het MacGil territorium binnen gedrongen—dieper dan ooit tevoren—en terwijl Thor een hinderlaag in rijdt, is het aan hem om de aanval af te slaan en het Koninklijk Hof te redden.

Godfrey is door zijn broer vergiftigd met een zeer zeldzaam gif, en zijn lot ligt in Gwendolyns handen, terwijl zij doet wat ze kan om het leven van haar broer te redden.

Gareth zakt intussen steeds dieper weg in een staat van paranoia en ontevredenheid. Hij huurt zijn eigen stam wilden in als een persoonlijk leger en geeft hen de Zilveren Hal—waarmee hij de Zilveren wegstuurt en een opstand in het Koninklijk Hof veroorzaakt die al snel lijkt op te blazen tot een grootschalige burgeroorlog. Hij is ook van plan om de Nevaruns Gwendolyn mee te laten nemen, en haar zonder haar toestemming uit te huwelijken.

Thors vriendschappen verdiepen zich terwijl ze afreizen naar onbekende plekken, de confrontatie aangaan met onverwachte monsters en zij aan zij strijden in onvoorstelbare gevechten. Thor reist naar het dorp waar hij is opgegroeid en komt, in een epische confrontatie met zijn vader, meer te weten over het geheim van zijn verleden, over wie hij is, en wie zijn moeder is—en over zijn lotsbestemming. Met de meest geavanceerde training die hij ooit van Argon heeft gehad, begint hij krachten te ontwikkelen waarvan hij niet wist dat hij ze had, en hij wordt elke dag sterker. Terwijl zijn relatie met Gwen vordert, keert hij terug naar het Koninklijk Hof in de hoop haar ten huwelijk te vragen—maar het is misschien al te laat.

Andronicus, gewapend met een informant, leidt zijn enorme leger naar de Ring om nogmaals te proberen om het Ravijn te doorbreken en de Ring binnen te vallen.

En net als het lijkt dat de situatie in het Koninklijk Hof simpelweg niet erger kan worden, eindigt het verhaal met een schokkende plotwending.

Zal Godfrey het overleven? Zal Gareth van de troon gestoten worden? Zal het Koninklijk Hof uiteen vallen? Zal het Rijk binnen weten te vallen? Zal Gwendolyn bij Thor blijven? En zal Thor eindelijk het geheim van zijn lotsbestemming te weten komen?

EEN SCHREEUW VAN EER is een episch verhaal van vrienden en geliefden, rivalen en minnaars, ridders en draken, intriges en politieke machinaties, van volwassen worden, van gebroken harten, van bedrog, ambitie en verraad. Het is een verhaal van eer en moed, van lotsbestemming en tovenarij. Het is een fantasie die ons meeneemt naar een wereld die we nooit zullen vergeten, en die alle leeftijden zal aanspreken. Het boek is 85.000 woorden.   “Boordevol actie, romantiek, avontuur en spanning. Haal deze in huis en wordt opnieuw verliefd.”  --vampirebooksite.com (over Turned)

Morgan Rice
 In EEN AANVAL VAN MOED (Boek #6 in de Tovenaarsring), vervolgt Thor zijn zoektocht, dieper het Rijk in, om het Zwaard van het Lot te vinden en de Ring te redden. Terwijl hij en zijn vrienden met een tragedie te maken krijgen en een lid van hun hechte groep verliezen, worden Thor en zijn overgebleven vrienden closer dan ooit, en leren ze dat ze tegenspoed samen moeten confronteren. Hun reis neemt hen mee naar nieuwe en exotische gebieden, waaronder de naargeestige Zoutvelden, de Grote Tunnel, en de Bergen van Vuur, terwijl ze het moeten opnemen tegen afschuwelijke monsters.

Thors vaardigheden ontwikkelen zich terwijl hij traint, en hij zal al zijn krachten nodig hebben om te overleven. Ze ontdekken eindelijk waar het Zwaard naartoe is gebracht, en ze komen erachter dat ze naar de meest gevreesde plek in het Rijk zullen moeten afreizen om het terug te halen: het Land van de Draken.

In de Ring herstelt Gwendolyn langzaam van haar aanval, en worstelt ze met een diepe depressie. Kendrick en de anderen zweren om te vechten voor haar eer, ondanks de onmogelijke kansen. Er volgt één van de grootste gevechten in de geschiedenis van de Ring, waarbij ze er alles aan doen om Silesia te bevrijden en Andronicus uit te schakelen.

Ondertussen waagt Godfrey zich in vijandelijk gebied en leert hij wat het is om een krijger te zijn, op zijn eigen, unieke manier. Gareth slaagt erin om in leven te blijven en gebruikt zijn sluwheid om Andronicus voor te blijven, terwijl Erec voor zijn leven vecht om Savaria te redden van een invasie—en Alistair, zijn grote liefde, te redden. Argon betaalt een kostbare prijs wanneer hij zich mengt in menselijke affaires. En Gwendolyn moet besluiten of ze haar leven opgeeft of de rest van haar leven als een geïsoleerde non in de eeuwenoude Vluchttoren doorbrengt.

Maar niet voordat, in een schokkende plotwending, Thor eindelijk ontdekt wie zijn echte vader is.

Zullen Thor en de anderen hun zoektocht overleven? Zullen ze het Zwaard van het Lot vinden? Zal de Ring de invasie van Andronicus overleven? Wat zal er terecht komen van Gwendolyn, Kendrick en Erec? En wie is Thors echte vader?

EEN AANVAL VAN MOED is een episch verhaal van vrienden en geliefden, rivalen en minnaars, ridders en draken, intriges en politieke machinaties, van volwassen worden, van gebroken harten, van bedrog, ambitie en verraad. Het is een verhaal van eer en moed, van lotsbestemming en tovenarij. Het is een fantasie die ons meeneemt naar een wereld die we nooit zullen vergeten, en die alle leeftijden zal aanspreken. Het boek is 70.000 woorden. 

Morgan Rice
 In EEN GELOFTE VAN GLORIE (Boek #5 in de Tovenaarsring), vertrekken Thor en zijn vrienden van de Krijgsmacht op een epische tocht naar de uitgestrekte wildernis van het Rijk om het eeuwenoude Zwaard van het Lot te vinden en de Ring te redden. Thor vriendschappen worden sterker terwijl ze naar nieuwe plekken afreizen, het tegen onverwachte monsters opnemen en zij aan zij strijden in onvoorstelbare gevechten. Ze bezoeken exotische landen en ontmoeten wezens en mensen die hun verbeelding te boven gaan, terwijl het gevaar aan alle kanten op de loer ligt. Ze zullen al hun vaardigheden nodig hebben als ze willen overleven terwijl ze het spoor van de dieven volgen, dieper en dieper het Rijk in. Hun zoektocht brengt hen naar het hart van de Onderwereld, één van de zeven koninkrijken van de hel, waar de ondoden regeren en de velden zijn bezaaid met botten. Thor moet al zijn krachten oproepen, en worstelt om te begrijpen wie hij nu werkelijk is.

In de Ring moet Gwendolyn de helft van het Koninklijk Hof naar de Westelijke vesting van Silesia leiden, een duizend jaar oude stad op de rand van het Ravijn. Silesia’s versterkingen hebben er voor gezorgd dat de stad elke aanval heeft weten te doorstaan—maar ze hebben het nog nooit moeten opnemen tegen een leider als Andronicus, met zijn leger van een miljoen mannen. Gwendolyn leert wat het betekent op koningin te zijn. Ze neemt haar leidende taak op zich, met Srog, Kolk, Brom, Steffen, Kendrick en Godfrey aan haar zijde, om de stad voor te bereiden op de oorlog.

Ondertussen glijdt Gareth steeds dieper weg in zijn krankzinnigheid en moet hij op zijn hoede blijven voor degenen die hem uit de weg trachten te ruimen, terwijl Erec vecht voor zijn leven om zijn liefde Alistair en de stad Savaria te redden van de wilden die de Ring binnen zijn gedrongen. En Godfrey, wederom verleid door de alcohol, zal moeten besluiten of hij klaar is om zijn verleden achter zich te laten en de man te worden die hij had moeten zijn.

Terwijl ze vechten voor hun levens en de situatie niet erger lijkt te kunnen worden, eindigt het verhaal met twee schokkende plotwendingen.

Zal Gwendolyn de aanval overleven? Zal Thor het Rijk overleven? Zal het Zwaard van het Lot gevonden worden?

EEN GELOFTE VAN GLORIE is een episch verhaal van vrienden en geliefden, rivalen en minnaars, ridders en draken, intriges en politieke machinaties, van volwassen worden, van gebroken harten, van bedrog, ambitie en verraad. Het is een verhaal van eer en moed, van lotsbestemming en tovenarij. Het is een fantasie die ons meeneemt naar een wereld die we nooit zullen vergeten, en die alle leeftijden zal aanspreken. Het boek is 75.000 woorden. 

Morgan Rice
 “DE TOVERNAARSRING heeft alle ingrediënten voor direct succes: samenzweringen, intriges, mysterie, dappere ridders en opbloeiende relaties, compleet met gebroken harten, bedrog en verraad. Het zal je urenlang boeien, en is geschikt voor alle leeftijden. Aanbevolen voor de permanente collectie van alle liefhebbers van fantasy.”
--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos

EEN LOT VAN DRAKEN (Boek #3 in de Tovenaarsring) neemt ons verder mee op Thors epische reis om een krijger te worden, terwijl hij over de Vuurzee naar het Eiland van de Mist reist. Het is een meedogenloze plek, en Thors krachten en vaardigheden ontwikkelen zich terwijl hij traint. Zijn vriendschappen versterken zich terwijl ze tegenslagen moeten doorstaan, erger dan ze zich hadden kunnen voorstellen. Maar wanneer ze het tegen onvoorstelbare monsters moeten opnemen, worden de Honderd al snel een strijd op leven en dood. Niet iedereen zal het overleven.

Thor wordt geteisterd door zijn dromen en zijn mysterieuze ontmoetingen met Argon. Hij wil meer weten over wie hij is, wie zijn moeder is, en wat de bron van zijn krachten is. Wat is zijn lotsbestemming?

In de Ring loopt ondertussen de situatie uit de hand. Kendrick wordt gevangen genomen en het is aan Gwendolyn om hem te redden, en de Ring te beschermen door haar broer Gareth van de troon te stoten. Samen met haar broer Godfrey zoekt ze naar aanwijzingen om de moordenaar van haar vader te vinden, en komen ze dichter tot elkaar. Maar Gwendolyn graaft te diep, en komt in een levensgevaarlijke situatie terecht.

Gareth doet een poging om het Zwaard van het Lot op te tillen en leert wat het betekent om Koning te zijn. Hij wordt opgeslokt door zijn eigen machtsmisbruik. Hij regeert meedogenloos en wordt paranoïde. Terwijl men de moordenaar van de Koning steeds dichter op het spoor komt, dringen de McClouds dieper door in de Ring, en het Koninklijk Hof is in groot gevaar.

Gwen verlangt naar Thors terugkomst, naar het moment dat ze weer samen zullen zijn. Maar met de machten die hen in de weg staan, is het nog maar de vraag of dat ooit zal gebeuren.

Zal Thor de Honderd overleven? Zal het Koninklijk Hof ten val worden gebracht? Zal MacGils moordenaar gevonden worden? Zal Gwen Thor weer zien? En zal Thor eindelijk het geheim van zijn lotsbestemming te weten komen?

EEN LOT VAN DRAKEN is een episch verhaal van vrienden en geliefden, rivalen en minnaars, ridders en draken, intriges en politieke machinaties, van volwassen worden, van gebroken harten, van bedrog, ambitie en verraad. Het is een verhaal van eer en moed, van lotsbestemming en tovenarij. Het is een fantasie die ons meeneemt naar een wereld die we nooit zullen vergeten, en die alle leeftijden zal aanspreken.

“Had vanaf het begin mijn aandacht en liet die niet los… Dit verhaal is een ongelofelijk avontuur in een hoog tempo, vanaf het begin vol actie. Het wordt nooit saai.”
--Paranormal Romance Guild {over Turned}

“Boordevol actie, romantiek, avontuur en spanning. Haal deze in huis en wordt opnieuw verliefd.”
--vampirebooksite.com (over Turned)

Emma Knight
„Lenyűgöző új vámpírsorozat! Nem szabad kihagyni!”

--Morgan Rice, a THE VAMPIRE JOURNALS (A Vámpírnaplók) elsőszámú bestseller szerzője

Amikor édesapját áthelyezik, Rachel Wood kénytelen elszakadni a pennsylvaniai otthonától és a New York állambeli Westchester megye egyik gazdag kisvárosában kell folytatnia a tanulmányait egy új középiskolában, a tizedik osztályban. Teljesen a feje tetejére áll körülötte a világ, miközben azzal küszködik, hogy új barátnőkre tegyen szert, találjon magának egy barátot, elkerülje a vele gonoszkodó lányok társaságát és kitalálja, hogyan élheti túl ezt a számára ellenségesnek tűnő, új világot. Nem egyszerű eligazodnia ebben az új környezetben, ahol kortársai között magától értetődőnek tűnik az italozás és a drogozás, és ahol minden irányból társadalmi nyomással kénytelen szembesülni.

Úgy tűnik, minden rosszul alakul Rachel körül, amikor megérkezik hozzá a megváltás Rob, az amerikai futball játékos képében, akinek megtetszik a lány. Ám amikor bimbódzó románcuk virágba borulna, a fiú tettei összezavarják őt.

A mélyponthoz elérkezvén Rachel találkozik egy titokzatos fiúval, Benjivel, aki ugyanabba az iskolába jár, mint ő, és magányos farkasként tartja távol magát a többiektől. Elviszi őt a motorján egy vidámparkba, ahol együtt töltenek egy felejthetetlennek tűnő estét, amely egy szörnyű balesetbe torkollik, a lány pedig döbbenten nézi végig, ahogy Benji végül megmenti az életét.

Rachel tudja, hogy Benji más, mint a többiek, és biztos benne, hogy ő élete szerelme. Miközben kölcsönös vonzalmuk egyre jobban elmélyül, el kell döntenie, hogy hajlandó-e mindent feladni azért, hogy megtudja a fiú titkát...

Már megjelent a sorozat 2. (ELRABOLVA) és 3. kötete (A HARAPÁS) is.

Emma Knight
 In AUSERWÄHLT (Band 4 der Vampier Legenden) wacht Rachel auf, nachdem sie sich mit Benji und der Tafel von dem Kliff gestürzt hat. Sie ist erstaunt, dass sie noch lebt, und sucht nach Benji, aber ihm ist es nicht ganz so gut ergangen: er ist tödlich verletzt. Er hat nur noch wenige Tage zu leben, und braucht ihre Hilfe um zu überleben. Rachel muss das uralte Rote Amulet finden, das einzige Element, von dem bekannt ist, dass es einen Vampier heilen kann. 

Rachel begibt sich auf ein Abenteuer um ihre Liebe zu retten - ein Abenteuer, dass sie in große Gefahr bringt. Sie muss sich feindlichen Zirkeln stellen, und verschiedenen Hinweisen folgen. Diese führen sie zu Hunter, zu Benjis Eltern, die noch am Leben sind und in Maine auf einem uralten Schloss leben, dass sich auf einer einsamen Insel befindet. Schließlich führen sie sie wieder zu ihrer Familie und ihren Freunden, denen sie sich erneut stellen muss. Dieses Abenteuer bringt sie zu Studentenverbindungsfeiern, und alten Häusern mit verborgenen Geheimnissen und alten Büchern. 

Inzwischen ist Rob nun ein voll entwickelter Vampier - und er hat noch immer Gefühle für Rachel. Eigentlich haben sie sich nur noch verstärkt seit er ein Vampier geworden ist. Er macht vor nichts halt, um sie zu finden. Da er hat seine Kräfte noch nicht völlig unter kontrolle hat und von seiner Blutlust kontrolliert wird, hinterlässt er überall eine Spur der Verwüstung. Er besucht Arielle, Rachels Bruder Marc, und macht sogar ihre Schwester Sarah ausfindig, die sich in einem Schlafsaal auf der Uni in Syracuse befindet. Er macht vor nichts Halt, um Rachel zu finden.
 

Aber Rachel befindet sich auf einer Mission um Benji zu retten, bevor es zu spät ist. Am Ende dieser Mission wird sie vor eine Wahl gestellt werden, ihr eigenes Leben für das ihrer Liebe zu opfern. Ist sie bereit, ihr Leben für das ihrer wahren Liebe aufzugeben? 

Auserwählt ist Band 4 der Vampier Legenden Serie (nach VERSPROCHEN, GENOMMEN und GEBISSEN) und ist auch ein unabhängiger Roman.

Emma Knight
 In Gebissen (Band 3 der Vampire Legenden) wacht Rachel alleine in einem uralten Schloss auf. Ihr wird klar, dass sie nun ein Vampier ist.

Rachel sucht nach Antworten. Sie will wissen, wo sie ist und wie sie hierher gelangt ist, wo Benji jetzt ist und was jetzt mit ihr geschehen wird. Sie möchte wieder ein Mensch sein,und nach Hause gehen, und dass dies alles einfach verschwindet.

Aber dafür ist es jetzt zu spät.

Im Schloss trifft sie auf andere Vampiere, schließt neue Freundschaften, und findet heraus, was es bedeutet, ein Vampier zu sein. Sie stellt fest, dass sie Kräfte hat, die sie niemals für Möglich gehalten hätte.

Aber das reicht ihr einfach nicht. Sie sehnt sich nach ihrem Heim, ihrer Schule, ihren Freunden, und rennt davon.

Sie kehrt dorthin zurück, und sieht ihre Freunde und gerät in einen Streit mit ihren Eltern. Sie geht zurück zur Schule und versucht wieder ein normales Leben zu führen. Sie trifft sich auch wieder mit Rob, der noch immer Gefühle für sie hat, und sie zum großen Halloween Ball einläd.

Aber ein normales Leben ist für Rachel einfach nicht mehr bestimmt. Sie verändert sich zu schnell, und kann nicht mehr kontrollieren, was mit ihrem Körper geschieht. Ihr wird klar, dass sie nicht mehr diesselbe Person ist, die sie einmal war. Nachdem ihr Haus von einem bösartigen Zirkel durchwühlt wurde, werfen ihre Eltern sie aus dem Haus, und nun hat sie keinen Zufluchtsort mehr.

In der Zwischenzeit befindet sich Violet auf Rachels Fersen, fest entschlossen Rachel zu benutzen um Benji ausfindig zu machen und ihn zu töten. Benji ist derweilen auf der Suche nach der sagenhaften blauen Tafel, die sie von dem bevorstehenden Krieg bewahren soll. Wenn Rachel herausfindet, in welcher Gefahr sich Benji befindet, weiss sie, dass sie an seiner Seite sein muss. Sie macht vor nichts Halt, um bei ihm zu sein - selbst wenn das bedeutet, dass sie sich zwischen Leben und Tod entscheiden muss.

GEBISSEN ist der dritte Band in der Vampire Legenden Serie (nach Band 1, VERSPROCHEN, und Band 2, GENOMMEN) und ist auch ein unabhängiger Roman.

Emma Knight
"Harika bir yeni kitap dizisi! Kaçırmayın! " 

--Morgan Rice, 1 Numaralı Çok Satan VAMPİR GÜNLÜKLERİ’nin Yazarı 

Rachel Wood, babasının transfer olmasıyla, Pennsylvania’daki köklerinden ayrılıp, New York’un varlıklı banliyölerinden Westchester’da, 10.sınıftayken yeni bir liseye başlamak zorunda kalıyor. Yeni arkadaşlar edinmek, bir erkek arkadaş sahibi olmak, kötü kızlar ekibinden uzak durmak ve bu kadar saldırgan bir dünyada nasıl hayatta kalacağını çözmek için çabalarken, kendini işler boyunu aşıyor. İçki içmenin ve ilaçların neredeyse standart olduğu ve sosyal baskıların onu her yönden sıkıştırdığı bu yeni dünyada yönünü bulmakta zorlanıyor.

Kurtuluş ondan hoşlanıyor gibi görünen futbol oyuncusu Rob şeklinde ortaya çıkana kadar her şey Rachel için yanlış gidiyor görünüyor. Fakat tam aralarında bir romantizm doğmak üzereyken oğlanın davranışları kafasını karıştırıyor.

İşler dibe vurduğunda Rachel, Benji adında gizemli bir oğlanla tanışıyor. Benji okuldan, yalnızlığı seven, diğer çocuklardan uzak duran ve Rachel’ı motosikletiyle gezmeye çıkartıyor. Lunaparkta birlikte unutulmaz bir akşam geçiriyorlar fakat işler korkunç şekilde ters gidiyor ve Benji Rachel’ın hayatını kurtararak onu şoke ediyor.

Rachel Benji’nin diğer herkesten farklı olduğunu biliyor ve onun hayatının aşkı olduğunu görüyor. Ve aralarındaki romantizm derinleştikçe onun hakkındaki sırrı öğrenmek için her şeyden vazgeçip vazgeçmeyeceğine karar vermek zorunda kalıyor…

Dizinin 2. Kitabı (ALINMIŞ) ve 3. Kitabı (ISIRILMIŞ) da mevut.

Emma Knight
 In GENOMMEN ( Band 2 der Vampire Legenden) erfährt Rachel endlich das Geheimnis, das ihr neuer Freund Benji bis jetzt für sich behalten hatte: er ist ein Vampier. 

Rachel weigert sich jedoch das zu glauben. In der Annahme, dass er verrückt sei, rennt sie davon und entschließt sich, ihn niemals wiederzusehen. 

Trotz allem kann Rachel einfach nicht aufhören an ihn zu denken. Als er anfängt sie in ihren Träumen zu besuchen, fängt sie an sich zu fragen, ob es vielleicht doch wahr sein könnte. 

Währenddessen geht Rachel am Tag nach dem entsetzlichen Homecoming Tanz wieder zur Schule, und muss sich nun den Folgen stellen. Robs Footballfreunde wurden zwar verletzt, aber dass hält ihn nicht davon ab sich wieder Hals über Kopf in sie zu verlieben. Trotz allem wird ihr klar, dass sie möglicherweise noch immer Gefühle für Rob haben könnte. 

Der soziale Druck von ihrem Freundeskreis wächst ebenfalls, und sie sieht sich gezwungen ihre Eltern zu belügen und sich aus dem Haus zu schleichen um Hausarrest zu vermeiden, und trotzdem noch ein soziales Leben zu haben. Ihre Schwester Sarah hilft ihr dabei mit den Eltern und die beiden entwickeln eine tiefere Verbindung. 

Als Benji wieder auftaucht und Gefahr mit sich bringt, eskalieren Rachels Probleme.

Sie entdeckt seine Welt, das Heim seiner Ahnen in dem mysteriösen Schloß Lyndvia am Hudson River. 

Ihre Liebe wächst erneut, als plötzlich Benjis Zwillingsbruder mit einer Nachricht auftaucht, die möglicherweise ihr aller Ende bedeuten könnte. Rachel muss sich entscheiden, wieviel sie bereit ist zu opfer, um mit der Liebe ihres Lebens zu sein. 

GENOMMEN, Band 2 der Vampire Legenden (nach Band 1, VERSPROCHEN) kann auch wie ein unabängiger Roman gelesen werden.

©2017 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.