La Guerra de Silencis: (versió completa)

Francesc Roma i Casanovas
Free sample

Aquesta és la història de la Laura, una jove estudiant universitària, que ha de fer una recerca sobre la Guerra Civil. Durant la seva investigació coneixerà la figura de Pere Serra i Pou, anomenat Matagossos, un home que després de participar en els comitès antifeixistes durant l'any 1936 es va haver d'amagar a la muntanya. Acusat d'un assassinat, va ingressar a la presó al 1939. En sortir-ne, va cometre tres atemptats (dos amb bomba i un amb fusell) que trencaren la pau del Montseny més occidental i que costaren la vida a tres persones.

Aquesta novel·la es basa en fets reals fins ara no documentats.

Read more
Collapse

About the author

Francesc Roma i Casanovas va néixer a Sant Martí de Centelles, on viu actualment, després de residir durant tres dècades al Vallès Oriental. Ha estudiat història, sociologia i geografia i ha fet de professor a diferents universitats. Darrerament ha estat distingit amb el premi Serret de Literatura Rural, després de rebre el Premi Plana de Vic i la Placa d'Honor de l'Agrupació Excursionista de Granollers. Compta amb 50 entrades al Catàleg Col·lectiu de les Universitats Catalanes, a banda d'algunes obres d'autoedició que no hi són incloses.

Read more
Collapse
Loading…

Additional Information

Publisher
Francesc Roma i Casanovas
Read more
Collapse
Published on
Oct 22, 2014
Read more
Collapse
Pages
264
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Best for
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Historical
Read more
Collapse
Content protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse
Eligible for Family Library

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.