La Guerra de Silencis: (versió completa)

· Francesc Roma i Casanovas
Ebook
264
Pages
Eligible

About this ebook

Aquesta és la història de la Laura, una jove estudiant universitària, que ha de fer una recerca sobre la Guerra Civil. Durant la seva investigació coneixerà la figura de Pere Serra i Pou, anomenat Matagossos, un home que després de participar en els comitès antifeixistes durant l'any 1936 es va haver d'amagar a la muntanya. Acusat d'un assassinat, va ingressar a la presó al 1939. En sortir-ne, va cometre tres atemptats (dos amb bomba i un amb fusell) que trencaren la pau del Montseny més occidental i que costaren la vida a tres persones.

Aquesta novel·la es basa en fets reals fins ara no documentats.

About the author

Francesc Roma i Casanovas va néixer a Sant Martí de Centelles, on viu actualment, després de residir durant tres dècades al Vallès Oriental. Ha estudiat història, sociologia i geografia i ha fet de professor a diferents universitats. Darrerament ha estat distingit amb el premi Serret de Literatura Rural, després de rebre el Premi Plana de Vic i la Placa d'Honor de l'Agrupació Excursionista de Granollers. Compta amb 50 entrades al Catàleg Col·lectiu de les Universitats Catalanes, a banda d'algunes obres d'autoedició que no hi són incloses.

Rate this book

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.