Csendes forradalom: A tudat evolúciója

Kery Ervin, KeryBooks
9
Free sample

Ha nyomon követjük világunk eseményeit, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy forradalmi időkben élünk. 

Napjaink forradalma azonban alapjaiban különbözik minden más forradalomtól, amit eddigi történelme során megélt az emberiség. Ez a forradalom ugyanis nem a formák világát akarja átrendezni, hogy a régi, már életképtelen formákat új, dinamikus, életteli formákkal helyettesítse, hanem a formákon túlra szeretné vinni az emberiséget. Napjaink forradalma ugyanis egy csendes forradalom: a Tudat forradalma. 

A Tudat forradalma tehát most, a jelen pillanatban zajlik. Nincsenek stratégiái, nincsenek hadvezérei, csak hősei, akik megértik a Tudat evolúciós fejlődésmenetét és nyílt szívvel engedik végbemenni ezt a folyamatot önmagukban. 

Read more
Collapse

About the author

frankmwanderer.com

hu.frankmwanderer.com 

Read more
Collapse
4.8
9 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Kery Ervin, KeryBooks
Read more
Collapse
Published on
Dec 3, 2017
Read more
Collapse
Pages
186
Read more
Collapse
ISBN
9781978104624
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Best For
Read more
Collapse
Language
Hungarian
Read more
Collapse
Genres
Self-Help / Spiritual
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
Az Igazság mindennél erösebb. Talán csöndben lép be életedbe, de annak lassan minden területét áthatja, egyre kisebb és kisebb teret hagyva az igaztalanságnak. A látszatok, amelyek mindennapjaink illuzioit támogatván megkönnyítik a hamisságban valo eligazodást, egyre kevésbé férnek össze azzal az Igazsággal, amely egész lényedben elhatalmasodik. Kitölt minden gondolatot, érzést, s létezésed minden mozzanatát. Az Igazságnak az igaztalannal valo találkozása ohatatlan feszültséget gerjeszt, csakugy, mint a hideg és meleg levegö találkozása. A viharok - bár pusztítást végezhetnek - valójában a Természet isteni törvényeit követve, tisztulást, és rendet hoznak. Ami elöször káosznak tünik, abban lassan felfedezzük azt a törvényszerü átrendezödést, amelyet a változás szüksége teremt. Az Áramlás - világitotoronyként - ebben a viharban mutatja Neked az utat és vezet Téged egészen a személyen tulra. A könyv fejezetei a 'megkülönböztetés ösvényén' haladva, az ego-elme duális vizsgálatán és az Önvaló nonduális természetének megismerésén keresztül vezetnek Abszolút Valóságunk felismerése felé. 

A megvilágosodás az a pillanat, amikor a hullám ujra egyesül az oceánnal. De mikor volt töle elkülönült? Soha! Ez az Élet misztériuma. Én sosem voltam hullám, mindig is az óceán voltam; az áramlás, amely hullámok látszatát kelti. A megvilágosodásról irni igy olyan, mintha a folyonak beszélnék az oceánrol. El sem tudja Azt képzelni, amíg oda nem ér és eggyé válik vele. ( Kyara Joyce)

©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.