Ghid De Organizare Nunta Pas Cu Pas: Din Perspectiva Echipei Foto Video Nunta

Gabriel Braharu
2
Free sample

Cartea este un ghid de organizare a nuntii din perspectiva echipei foto video nunta prin prisma experientei adunate de-a lungul anilor in domeniul nuntilor
Read more
Collapse

About the author

Fotograf si Cameraman Nunta, Foto Video Nunta 

Read more
Collapse
5.0
2 total
Loading…

Additional Information

Publisher
Gabriel Braharu
Read more
Collapse
Pages
103
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Best For
Read more
Collapse
Language
Romanian
Read more
Collapse
Genres
Art / Film & Video
Photography / Individual Photographers / General
Photography / Techniques / Cinematography & Videography
Reference / Weddings
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
 Această carte este dedicată tuturor acelora care vor sa facă primii pași în programarea calculatoarelor, să pășească într-o lume nouă, necunoscută lor până în acest moment, să învețe să creeze programe software care poate că într-o bună zi ne vor ajuta să pășim înainte spre progres așa cum este firesc. Nu vă ascund că nu trebuie să aveți așteptări rapide în sensul că un programator nu se califică peste noapte. Este nevoie de multă muncă, uneori nopți nedormite, pasiune și dedicare, studiu aprofundat și susținut. În această carte însă, doresc să vă familiarizez cu această lume, să vă fac să o descoperiți și să o înțelegeți, să fiți mândri de ceea ce veți crea cu propriile forțe. Voi încerca să prezint fiecare capitol într-un mod care să fie cât mai inteligibil cu putință și recunosc că nu îmi este foarte ușor, dar voi cititorilor veți aprecia dacă am reușit sau nu. Elevii de la liceele de informatică sunt și ei target al acestei cărți deoarece vor găsi multe noțiuni din programa de liceu specifică, noțiuni explicate într-un mod prietenos.

Acest volum reunește și completează seria de cursuri de programare online GRATUITE pentru copii și/sau începători disponibilă pe site-ul nostru https://skyexpression.ro/index.php/produse-servicii/cursuri-programare-online-pentru-copii-incepatori

Pentru a beneficia și de explicații audio ale autorului la materialul scris în acest volum vă recomandăm și vizionarea acestor videoclipuri.

Sunt Gabriel Braharu, inginer si manager la firma De Vis Software srl din București și sper ca experiența mea de peste 20 ani în acest domeniu să vă fie de ajutor prin ceea ce am scris în volumul de față.

Întotdeauna apreciez feedbackul primit, de aceea vă încurajez să îmi scrieți pe adresa de email: gabibraharu@cloudway.ro sau să mă contactați la numărul de mobil 0744.262.116.
 Această carte este dedicată tuturor celor care au făcut deja primii pași în programarea calculatoarelor, și vor să pășească într-o lume nouă, necunoscută lor până în acest moment, să învețe să creeze programe software prin utilizarea de algoritmi avansați. Este important să înțelegeți că limbajul pseudocod folosit în această carte este un limbaj universal care nu se degradează în timp și care poate fi implementat în orice limbaj de programare. Astfel de programe software, într-o bună zi ne vor ajuta să pășim înainte spre progres așa cum este firesc. Nu vă ascund că nu trebuie să aveți așteptări rapide în sensul că un programator nu se califică peste noapte. Este nevoie de multă muncă, uneori nopți nedormite, pasiune și dedicare, studiu aprofundat și susținut. În această carte însă, doresc să avansați spre un nou nivel – mediu – al cunoștințelor legate de programarea calculatoarelor, să vă familiarizez cu această lume, să vă fac să o descoperiți mai adânc și să o înțelegeți, să fiți mândri de ceea ce veți crea cu propriile forțe. Voi încerca să prezint fiecare capitol într-un mod care să fie cât mai inteligibil cu putință și recunosc că nu îmi este foarte ușor, dar voi cititorilor veți aprecia dacă am reușit sau nu. Elevii de la liceele de informatică sunt și ei target al acestei cărți deoarece vor găsi multe noțiuni din programa de liceu specifică, noțiuni explicate într-un mod prietenos.

Acest volum reprezintă urmarea firească a Cursului de Programare Pentru Copii și/sau Începători publicat anterior și disponibil pentru comenzi pe site-ul www.skyexpression.ro la fel ca și acest volum.

Sunt Gabriel Braharu, inginer si manager la firma De Vis Software srl din București și sper ca experiența mea de peste 20 ani în acest domeniu să vă fie de ajutor prin ceea ce am scris în volumul de față.

Întotdeauna apreciez feedbackul primit, de aceea vă încurajez să îmi scrieți pe adresa de email: gabibraharu@cloudway.ro sau să mă contactați la numărul de mobil 0744.262.116.

Lectură plăcută!
©2020 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.