Bachelor: Odjuret: Interstellära Brudprogrammet: Odjuren -1

KSA Publishing Consultants
3.0
1 review
Ebook
187
Pages
Eligible

About this ebook

Krigsherre Wulf trodde att inget kunde vara värre än att bli torterad och kontanimerad i Kupan. Det var innan han beordrades att transporteras till jorden för att representera Kolonin i en främmande skräckupplevelse… en mänsklig realityserie. Bachelor: Odjuret är det hetaste nya TV-programmet på jorden, men att paras ihop med två dussin klängiga kvinnor är inte hans idé av en rolig tid. När hans odjur vägrar att visa minsta lilla intresse för någon av seriens potentiella partners vet han att han måste välja en av dem, eller dö på grund av hans rasande parningsfeber. 


Hans odjur föredrar att avrättas över att välja någon som inte är hans äkta partner. Wulf är överlämnad till sitt öde, en enkel biljett till Atlan, en fängelsecell och avrättning. Det är det enda hederliga kvar att göra. 


Tills en blick, en söt kvinnlig doft som hängde i luften, och hans odjur rasade efter en kvinna som inte var menad att vara hans. 


Men försök att berätta det för hans odjur när hela hans kropp förvandlas på live-TV och ett enda simpelt ord mullrar fram från hans läppar… MIN. 

Ratings and reviews

3.0
1 review

About the author

Grace Goodwin är en internationell bästsäljande författare med mer än en miljon sålda böcker på nio språk. Missa inte hennes spännande, unika och mycket erotiska kärleksromaner som nu finns på svenska. Börja ditt läsäventyr nu!

Rate this book

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.