De Aliens Partner

KSA Publishing Consultants
Free sample

Ik ben naar de Aarde gekomen om op een moordenaar te jagen, niet om een partner te vinden.

Maar dan zie ik haar en alles wat ik kan denken is ... DE MIJNE.

Slechts één gevaarlijk probleem-

Mijn vijand weet dat ze hier is... en hij wil haar voor zichzelf.


Maddox van Everis is geboren als Jager. Als tweede zoon van een machtige heersende familie meldt hij zich vrijwillig aan voor een gevaarlijke missie naar een verre, primitieve planeet genaamd de Aarde. Zijn missie? Het opsporen van een kwaadaardige vijand die verantwoordelijk is voor de dood van zijn tweelingzus. Hij is klaar voor de jacht, bereid om te doden, indien nodig, maar hij is niet voorbereid op het brandende gevoel van seksueel vuur op de paringsmarkering op zijn hand. Gechoqueerd maar wanhopig om zijn partner te vinden, zal Maddox alles doen wat nodig is om haar te beschermen tegen zijn vijand. Hij verwacht een partner te vinden die hem graag in haar bed en haar hart wil toelaten. Maar Cassie Anderson is een vrouw van de Aarde, een wees die geen idee heeft wie of wat ze is... geen eenvoudig meisje, maar een afstammeling van oude krijgers die ooit de Aarde koloniseerden. 


Cassie is een enorme verrassing voor hem, een vrouw waar hij alles voor over heeft. Maar wanneer hij haar de waarheid vertelt, dat hij een buitenaardse jager is en zij bij hem hoort als zijn gemarkeerde partner, weigert ze hem te geloven. Totdat de gevaarlijke gek die door het heelal heeft gereisd haar ook vindt. Plotseling is het niet alleen Maddox' bedreven kus die Cassie dwingt alles te heroverwegen wat ze dacht te weten, maar ook een kwaadaardig alien die haar voor zichzelf wil houden. Ze zal Maddox met zowel haar leven als haar hart moeten vertrouwen als ze willen overleven.

Read more
Collapse

About the author

Grace Goodwin is een USA Today en internationale bestseller auteur van Sci-Fi en Paranormale romans met bijna een miljoen verkochte boeken. Grace's titels zijn wereldwijd verkrijgbaar in meerdere talen in ebook, print en audio formaat. Twee beste vriendinnen, de een met een linkerhersenhelft, de ander met een rechterhersenhelft, vormen samen het bekroonde schrijfduo dat Grace Goodwin is. Ze zijn allebei moeder, liefhebbers van escape rooms, fervente lezers en onverschrokken verdedigers van hun favoriete drankjes. (Er is vaak een thee versus koffie oorlog aan de gang tijdens hun dagelijkse communicatie). Grace hoort graag de mening van lezers.

 

Mis geen enkel boek van het fenomeen Grace Goodwin, internationaal bestseller auteur en de koningin van science fiction en paranormale romance.

Read more
Collapse
Loading…

Additional Information

Publisher
KSA Publishing Consultants
Read more
Collapse
Published on
Jul 22, 2021
Read more
Collapse
Pages
216
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Dutch
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Romance / Fantasy
Fiction / Romance / Multicultural & Interracial
Fiction / Romance / New Adult
Fiction / Romance / Paranormal / General
Fiction / Romance / Paranormal / Shifters
Fiction / Romance / Paranormal / Vampires
Fiction / Romance / Science Fiction
Fiction / Science Fiction / Alien Contact
Fiction / Science Fiction / Genetic Engineering
Fiction / Science Fiction / Space Opera
Fiction / Women
Read more
Collapse
Content protection
This content is DRM free.
Read more
Collapse
Read aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse
Eligible for Family Library

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.