De eerste Starfighter

KSA Publishing Consultants
Ebook
212
Pages
Eligible

About this ebook

Starfighter Training Academy. Het was maar een spel. Het nieuwste, meest populaire videospel van het jaar. Kies een rol. Creëer de perfecte held die je vergezelt op missies om het Vega Start System te redden van de kwade Koningin Raya en haar genadeloze Dark Fleet.


Urenlang spelen? Check.

Geobsedeerd door de in-game romance tussen jouw avatar en de meest sexy alien die je ooit hebt gezien? Check.

Winnen? Het spel verpletteren? Check en check.


Open je deur om 3:00 in de ochtend om die super hete alien daar te zien staan die je in je gedachte had verzonnen? Um... oké.


Wakker worden aan de andere kant van het heelal met diezelfde alien, die volhoudt dat jij de zijne bent... en dat je geen videospelletje hebt gespeeld, maar het trainingsprogramma hebt voltooid om de eerste Starfighter van de Aarde te worden?


Holy shit.

About the author

Grace Goodwin is een USA Today en internationale bestseller auteur van Sci-Fi en Paranormale romans met bijna een miljoen verkochte boeken. Grace's titels zijn wereldwijd verkrijgbaar in meerdere talen in ebook, print en audio formaat. Twee beste vriendinnen, de een met een linkerhersenhelft, de ander met een rechterhersenhelft, vormen samen het bekroonde schrijfduo dat Grace Goodwin is. Ze zijn allebei moeder, liefhebbers van escape rooms, fervente lezers en onverschrokken verdedigers van hun favoriete drankjes. (Er is vaak een thee versus koffie oorlog aan de gang tijdens hun dagelijkse communicatie). Grace hoort graag de mening van lezers.

 

Mis geen enkel boek van het fenomeen Grace Goodwin, internationaal bestseller auteur en de koningin van science fiction en paranormale romance.

Rate this book

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.