Een Partner Toegewezen Gekregen

KSA Publishing Consultants
Ebook
210
Pages
Eligible

About this ebook

Wanneer een potentiële bedreiging van haar leven Eva Daily dwingt onderdak te zoeken op een andere wereld, heeft ze maar één optie tot haar beschikking. Ze moet zichzelf aanbieden aan het Interstellaire Bruidsprogramma. Na een sensuele en intieme beoordeling van haar geschiktheid, zal Eva een partner toegewezen krijgen en naar zijn wereld getransporteerd worden om zijn bruid te worden.


Bij aankomst op de woestijnplaneet Trion, leert Eva al snel dat de dingen heel anders gaan dan ze op aarde gewend is. Een intiem onderzoek door haar nieuwe partner laat Eva blozen, maar tot haar verbazing wekt Tark zijn beheersing van haar lichaam haar meer op dan ze ooit had kunnen denken. Al snel vindt ze zichzelf naakt, vastgebonden en niet in staat om de drang te smeken om meer te weerstaan als zijn bekwame liefdesspel haar het ene verbijsterende hoogtepunt na het andere brengt.


Het duurt echter niet lang voordat Eva beseft dat Tark veel meer is dan een dominante man, die niet zal aarzelen om zijn vrouw, die zich misdraagt, over zijn knie te nemen en haar blote billen grondig rood te maken. Maar net als haar passie voor hem begint te ontpoppen in liefde, dreigen gebeurtenissen op aarde haar voor altijd van hem weg te rukken. Kan Eva een manier vinden om aan Tark zijn zijde en in zijn bed te blijven, of zal ze met niets anders dan herinneringen aan de man die zowel haar lichaam als haar hart heeft opgeëist achterblijven?

About the author

Grace Goodwin is een USA Today en internationale bestseller auteur van Sci-Fi en Paranormale romans met bijna een miljoen verkochte boeken. Grace's titels zijn wereldwijd verkrijgbaar in meerdere talen in ebook, print en audio formaat. Twee beste vriendinnen, de een met een linkerhersenhelft, de ander met een rechterhersenhelft, vormen samen het bekroonde schrijfduo dat Grace Goodwin is. Ze zijn allebei moeder, liefhebbers van escape rooms, fervente lezers en onverschrokken verdedigers van hun favoriete drankjes. (Er is vaak een thee versus koffie oorlog aan de gang tijdens hun dagelijkse communicatie). Grace hoort graag de mening van lezers.

 

Mis geen enkel boek van het fenomeen Grace Goodwin, internationaal bestseller auteur en de koningin van science fiction en paranormale romance.

Rate this book

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.