Gekoppeld aan de Krijgers

KSA Publishing Consultants
Free sample

Wanneer de omstandigheden haar weinig keus laten dan zich voor het Interstellaire Bruidsprogramma aan te melden, vindt Hannah Johnson zichzelf niet aan één, maar twee partners gekoppeld. Haar aanstaande echtgenoten zijn krijgers van de planeet Prillon, een wereld waarvan de mannen overal bekend staan om hun dapperheid, zowel in de strijd als in bed.


Na haar transport naar een sterrenschip halverwege de Melkweg wordt Hannah wakker in de aanwezigheid van Zane Deston, de enorme, woest knappe commandant van de Prillon-vloot. Nadat hij haar heeft verteld dat ze nu zijn partner is, en ook de partner van zijn tweede, neemt Zane het op zich om Hannah grondig en intiem te onderzoeken. Haar falen om mee te werken met de scheepsdokter levert haar een pijnlijk en gênant pak slaag op haar blote billen op, maar het is de reactie van haar lichaam op het onderzoek die haar echt laat blozen.


Hoewel Hannah geschokt is door het vooruitzicht gedeeld te worden door Zane en zijn tweede, de even knappe krijger Dare, kan ze haar opwinding niet verbergen als haar twee dominante partners hun tijd nemen in het beheersen van haar lichaam. Als de dag van de opeisingsceremonie nadert, begint Hannah naar het moment te verlangen dat Zane en Dare haar volledig van hen zullen maken, maar kan ze het riskeren om haar hart aan mannen te geven die elke dag in de strijd kunnen sterven?

Read more
Collapse

About the author

Grace Goodwin is een USA Today en internationale bestseller auteur van Sci-Fi en Paranormale romans met bijna een miljoen verkochte boeken. Grace's titels zijn wereldwijd verkrijgbaar in meerdere talen in ebook, print en audio formaat. Twee beste vriendinnen, de een met een linkerhersenhelft, de ander met een rechterhersenhelft, vormen samen het bekroonde schrijfduo dat Grace Goodwin is. Ze zijn allebei moeder, liefhebbers van escape rooms, fervente lezers en onverschrokken verdedigers van hun favoriete drankjes. (Er is vaak een thee versus koffie oorlog aan de gang tijdens hun dagelijkse communicatie). Grace hoort graag de mening van lezers.

 

Mis geen enkel boek van het fenomeen Grace Goodwin, internationaal bestseller auteur en de koningin van science fiction en paranormale romance.

Read more
Collapse
Loading…

Additional Information

Publisher
KSA Publishing Consultants
Read more
Collapse
Published on
Jul 9, 2021
Read more
Collapse
Pages
226
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Dutch
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Romance / Fantasy
Fiction / Romance / Multicultural & Interracial
Fiction / Romance / New Adult
Fiction / Romance / Paranormal / General
Fiction / Romance / Paranormal / Shifters
Fiction / Romance / Paranormal / Vampires
Fiction / Romance / Science Fiction
Fiction / Science Fiction / Alien Contact
Fiction / Science Fiction / Genetic Engineering
Fiction / Science Fiction / Space Opera
Fiction / Women
Read more
Collapse
Content protection
This content is DRM free.
Read more
Collapse
Read aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse
Eligible for Family Library

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.