Gekoppeld aan de Krijgers

KSA Publishing Consultants
Ebook
226
Pages
Eligible

About this ebook

Wanneer de omstandigheden haar weinig keus laten dan zich voor het Interstellaire Bruidsprogramma aan te melden, vindt Hannah Johnson zichzelf niet aan één, maar twee partners gekoppeld. Haar aanstaande echtgenoten zijn krijgers van de planeet Prillon, een wereld waarvan de mannen overal bekend staan om hun dapperheid, zowel in de strijd als in bed.


Na haar transport naar een sterrenschip halverwege de Melkweg wordt Hannah wakker in de aanwezigheid van Zane Deston, de enorme, woest knappe commandant van de Prillon-vloot. Nadat hij haar heeft verteld dat ze nu zijn partner is, en ook de partner van zijn tweede, neemt Zane het op zich om Hannah grondig en intiem te onderzoeken. Haar falen om mee te werken met de scheepsdokter levert haar een pijnlijk en gênant pak slaag op haar blote billen op, maar het is de reactie van haar lichaam op het onderzoek die haar echt laat blozen.


Hoewel Hannah geschokt is door het vooruitzicht gedeeld te worden door Zane en zijn tweede, de even knappe krijger Dare, kan ze haar opwinding niet verbergen als haar twee dominante partners hun tijd nemen in het beheersen van haar lichaam. Als de dag van de opeisingsceremonie nadert, begint Hannah naar het moment te verlangen dat Zane en Dare haar volledig van hen zullen maken, maar kan ze het riskeren om haar hart aan mannen te geven die elke dag in de strijd kunnen sterven?

About the author

Grace Goodwin is een USA Today en internationale bestseller auteur van Sci-Fi en Paranormale romans met bijna een miljoen verkochte boeken. Grace's titels zijn wereldwijd verkrijgbaar in meerdere talen in ebook, print en audio formaat. Twee beste vriendinnen, de een met een linkerhersenhelft, de ander met een rechterhersenhelft, vormen samen het bekroonde schrijfduo dat Grace Goodwin is. Ze zijn allebei moeder, liefhebbers van escape rooms, fervente lezers en onverschrokken verdedigers van hun favoriete drankjes. (Er is vaak een thee versus koffie oorlog aan de gang tijdens hun dagelijkse communicatie). Grace hoort graag de mening van lezers.

 

Mis geen enkel boek van het fenomeen Grace Goodwin, internationaal bestseller auteur en de koningin van science fiction en paranormale romance.

Rate this book

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.