Skapad för Odjuret: Interstellära Brudprogrammet: Odjuren -2

Interstellära Brudprogrammet: Odjuren Book 2 · KSA Publishing Consultants
Ebook
188
Pages
Eligible

About this ebook

En Atlansk krigsherre med parningsfeber med två val: Att vara med i den senaste versionen av Bachelor: Odjuret, en realityserie på jorden, för att hitta sin perfekta partner, eller att stå inför en säker död i ett Atlanskt fängelse. Braun är inte säker på vilket som är värre… tills en kvinna kommer in på hans hotellrum med handdukar och städprodukter. Hon är inte en del av TV-programmet. Hon är inte tillgänglig. Hon är inte intresserad av att paras med en utomjording. 


Hon är inte hans. 


Försök att berätta det för hans odjur, för efter en blick på städerskan vet Braun att han skulle göra vad som helst… vad som helst, för att göra anspråk på henne. 

About the author

Grace Goodwin är en internationell bästsäljande författare med mer än en miljon sålda böcker på nio språk. Missa inte hennes spännande, unika och mycket erotiska kärleksromaner som nu finns på svenska. Börja ditt läsäventyr nu!

Rate this ebook

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.