Starfighter Kommando

KSA Publishing Consultants
5.0
1 review
Ebook
252
Pages
Eligible

About this ebook

Jag är besatt av spelet.


Jag spenderar så många timmar att jag drömmer om farliga uppdrag i andra världar... och min underbara träningspartner, Kassius. Det vill säga, till jag vinner. Jag slog Starfighters Träningsakademi.


Men är det ett spel? Eller en främmande programvara utformad för att rekrytera nya, intet ont anande soldater för ett krig i ett annat stjärnsystem? För när min heta jävla utomjording dyker upp på min arbetsplats och kräver att jag lämnar jorden och reser till Vega-systemet? Va? När han informerar mig är det min plikt att bekämpa drottning Raya och Dark Fleet? Hävdar att han vill ha mig lika mycket som jag har längtat efter honom? Låt oss bara säga att saker blir galna.


Att möta sanningen är aldrig lätt, men när jag kommer till Elite Starfighter-basen får jag veta att Kassius lurade systemet, hackade sig in i spelet och ljög för alla i två världar för att göra mig till hans.


Vem är besatt nu?


Ratings and reviews

5.0
1 review

About the author

Grace Goodwin är en internationell bästsäljande författare med mer än en miljon sålda böcker på nio språk. Missa inte hennes spännande, unika och mycket erotiska kärleksromaner som nu finns på svenska. Börja ditt läsäventyr nu!

Rate this book

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.