Zijn Maagd Opeisen

KSA Publishing Consultants
Ebook
108
Pages
Eligible

About this ebook

Elite Jager Zee heeft littekens overgehouden aan zijn tijd in de Hive oorlog, waardoor hij er te veel als een monster uitziet om een mooie, onschuldige maagd te verleiden. Zelfs wanneer zijn Markering naar de hare roept, en hun lichaam en ziel verbindt, weet hij dat na slechts één blik op hem, zij hem nooit als partner zal accepteren.


Geblinddoekt en verleid, maar Helen heeft nog nooit de Jager gezien wiens stem haar doet beven. Ze weet dat er iets niet klopt, maar ze kan geen nee zeggen tegen de mysterieuze en veeleisende Jager wiens kus haar doet branden, en wiens aanraking haar doet smeken in de duisternis van de nacht.


Zee heeft alles wat hij nodig denkt te hebben, totdat een ander misbruik maakt van de onschuld van zijn nieuwe partner... en probeert om Zee's Interstellaire Bruid voor zichzelf op te eisen.

About the author

Grace Goodwin is een USA Today en internationale bestseller auteur van Sci-Fi en Paranormale romans met bijna een miljoen verkochte boeken. Grace's titels zijn wereldwijd verkrijgbaar in meerdere talen in ebook, print en audio formaat. Twee beste vriendinnen, de een met een linkerhersenhelft, de ander met een rechterhersenhelft, vormen samen het bekroonde schrijfduo dat Grace Goodwin is. Ze zijn allebei moeder, liefhebbers van escape rooms, fervente lezers en onverschrokken verdedigers van hun favoriete drankjes. (Er is vaak een thee versus koffie oorlog aan de gang tijdens hun dagelijkse communicatie). Grace hoort graag de mening van lezers.

 

Mis geen enkel boek van het fenomeen Grace Goodwin, internationaal bestseller auteur en de koningin van science fiction en paranormale romance.

Rate this book

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.