Zijn Maagdelijke Prinses

KSA Publishing Consultants
Free sample

Danielle arriveert op Everis, opgewonden om haar nieuwe partner te ontmoeten. Ze kijkt toe hoe haar vriendinnen het geluk vinden terwijl zij wordt achtervolgd door dromen over een Everiaanse Jager die niet naar haar toe wil komen - een partner die weigert haar op te eisen. Maar er klopt iets niet. De dromen worden duister. Een kwelling. Haar partner lijdt, en niets zal haar tegenhouden om hem te vinden - vooral niet zijn strenge bevelen om een ander te kiezen, zichzelf te beschermen boven alle anderen, en haar leven te koesteren boven het zijne.


Gage van Everis is erfgenaam van een zetel in de Seven, de heersende raad van families die al duizenden jaren de macht op Everis in handen hebben. Hij is de laatste prins van zijn afkomst, de laatste overlevende erfgenaam, en iemand wil niet dat hij zijn plaats in de heersende raad inneemt. Verraden, gemarteld en alleen, vindt Gage troost in het feit dat hij zijn Gemarkeerde Partner heeft beschermd tegen het delen van zijn lot. Maar zijn koppige bruid weigert naar hem te luisteren.


Als ze hem vindt, zijn de problemen nog niet opgelost. Gage is niet alleen vastbesloten om diegenen te vinden die hem verraden hebben, maar ook om de wilde jagersvrouw te veroveren die hem in het donker kwam zoeken en zijn hart gestolen heeft.Read more
Collapse

About the author

Grace Goodwin is een USA Today en internationale bestseller auteur van Sci-Fi en Paranormale romans met bijna een miljoen verkochte boeken. Grace's titels zijn wereldwijd verkrijgbaar in meerdere talen in ebook, print en audio formaat. Twee beste vriendinnen, de een met een linkerhersenhelft, de ander met een rechterhersenhelft, vormen samen het bekroonde schrijfduo dat Grace Goodwin is. Ze zijn allebei moeder, liefhebbers van escape rooms, fervente lezers en onverschrokken verdedigers van hun favoriete drankjes. (Er is vaak een thee versus koffie oorlog aan de gang tijdens hun dagelijkse communicatie). Grace hoort graag de mening van lezers. Mis geen enkel boek van het fenomeen Grace Goodwin, internationaal bestseller auteur en de koningin van science fiction en paranormale romance.

Read more
Collapse
Loading…

Additional Information

Publisher
KSA Publishing Consultants
Read more
Collapse
Seller
Google LLC
Read more
Collapse
Pages
206
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Dutch
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Romance / Fantasy
Fiction / Romance / Multicultural & Interracial
Fiction / Romance / New Adult
Fiction / Romance / Paranormal / General
Fiction / Romance / Paranormal / Shifters
Fiction / Romance / Paranormal / Vampires
Fiction / Romance / Science Fiction
Fiction / Science Fiction / Alien Contact
Fiction / Science Fiction / Genetic Engineering
Fiction / Science Fiction / Space Opera
Fiction / Women
Read more
Collapse
Content protection
This content is DRM free.
Read more
Collapse
Read aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse
Eligible for Family Library

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2022 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google Play|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.