Zijn maagdelijke bruid

KSA Publishing Consultants
5.0
1 review
Ebook
216
Pages
Eligible

About this ebook

Na een leven op straat, kiest Katie voor het Interstellaire Bruidenprogramma, voor een kans op een nieuw leven, een nieuwe identiteit. Maar wanneer ze op Everis aankomt, weigert haar gemarkeerde partner haar op te eisen. Als Elite Jager moet Bryn naar Hyperion reizen, een wereld die bekend staat om zijn bendes en gemene kwaad, om een huurmoordenaar voor het gerecht te brengen, en haar achter te laten.


Ze mag dan onschuldig zijn van lichaam, Katie weet dat haar eerzame partner een vreemde wereld binnenwandelt, een wereld die ze maar al te goed kent. Als ze hem moet verleiden, zal ze dat doen. Als ze op zijn schip moet sluipen om hem naar een andere wereld te volgen, zal ze dat doen. En als ze de sexy leider van de criminele legioenen die ze ontmoeten, moet verleiden om haar partner te redden? Wel, haar onschuld is een wapen, en ze is niet bang om dat te gebruiken.


5.0
1 review

About the author

Grace Goodwin is een USA Today en internationale bestseller auteur van Sci-Fi en Paranormale romans met bijna een miljoen verkochte boeken. Grace's titels zijn wereldwijd verkrijgbaar in meerdere talen in ebook, print en audio formaat. Twee beste vriendinnen, de een met een linkerhersenhelft, de ander met een rechterhersenhelft, vormen samen het bekroonde schrijfduo dat Grace Goodwin is. Ze zijn allebei moeder, liefhebbers van escape rooms, fervente lezers en onverschrokken verdedigers van hun favoriete drankjes. (Er is vaak een thee versus koffie oorlog aan de gang tijdens hun dagelijkse communicatie). Grace hoort graag de mening van lezers.

 

Mis geen enkel boek van het fenomeen Grace Goodwin, internationaal bestseller auteur en de koningin van science fiction en paranormale romance.

Rate this book

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.