Zijn maagdelijke partner

· KSA Publishing Consultants
Ebook
214
Pages
Eligible

About this ebook

Eén blik, één aanraking, en er is geen mogelijkheid om de warmte te ontkennen...


Eenentwintig en vrijgezel, Alexis Lopez hoopt dat haar slechte reactie op mannen, een probleem is dat ze kan oplossen door zich aan te melden voor het Interstellaire Bruiden Programma. Eén blik op de grote, dominante alien die beweert dat ze bij hem hoort, zet haar lichaam in vuur en vlam. Als hij haar tot in de kleinste details vertelt hoe hij haar in alle opzichten zal opeisen, wil ze haar partner dolgraag alles geven, lichaam en ziel.


Von van Everis is een meedogenloze en hooggeplaatste Jager die jaren heeft gevochten in de Hive oorlogen. Maar zijn bed, en zijn leven, zijn leeg totdat Alexis arriveert. Eén blik op zijn onschuldige bruid en hij weet dat ze van hem is.


Simpel, toch? Nee. De match wordt aangevochten door één van de meest gevreesde krijgers op de planeet en gestolen kusjes en duizelingwekkend genot zullen Von niet redden van een dodelijk duel. Maar Von is een Jager, een krijger, een beschermer, en iemand probeert af te pakken wat van hem is. Alleen van hem. Hij zal er alles aan doen om zijn maagdelijke partner te beschermen, te redden en op te eisen.


About the author

Grace Goodwin is een USA Today en internationale bestseller auteur van Sci-Fi en Paranormale romans met bijna een miljoen verkochte boeken. Grace's titels zijn wereldwijd verkrijgbaar in meerdere talen in ebook, print en audio formaat. Twee beste vriendinnen, de een met een linkerhersenhelft, de ander met een rechterhersenhelft, vormen samen het bekroonde schrijfduo dat Grace Goodwin is. Ze zijn allebei moeder, liefhebbers van escape rooms, fervente lezers en onverschrokken verdedigers van hun favoriete drankjes. (Er is vaak een thee versus koffie oorlog aan de gang tijdens hun dagelijkse communicatie). Grace hoort graag de mening van lezers.

 

Mis geen enkel boek van het fenomeen Grace Goodwin, internationaal bestseller auteur en de koningin van science fiction en paranormale romance.

Rate this book

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.