Flash fiction - Pienten tarinoiden peruskurssi

BoD - Books on Demand

Eikö aikasi riitä kirjoittamiselle? Oletko kiireinen, mutta haluaisit ehtiä myös kirjoittaa? Flash Fictionit ovat pieniä tarinoita, joille on aina aikaa. Kirjoita vaikka vain 5 min päivässä ja olet jo kirjoittanut yhden tarinan. Flash Fiction - Pienten tarinoiden peruskurssi on johdatusta flash fictionien maailmaan. Tämän lyhyen kurssin avulla tutustut pieniin tarinoihin. Oletko koskaan kuullut raapaleista? Raapaleet ovat osa flash fictionia. Nämä pienet tarinat voivat olla 6-1000 sanan mittaisia. Sinä itse päätät niiden pituuden. Kurssi koostuu kolmesta kuukaudesta. Ensimmäisenä perehdymme Flash Fictionin kirjoittamiseen ja ideoiden etsintään. Toisena kuukautena käsittelemme tekstin muokkaamista erityisesti Flash Fictionien kannalta. Muokkaamista ja sen eri tapoja voi myös soveltaa omaan kirjoittamiseen myöhemmin. Lopuksi keskitymme tekstien julkaisemiseen. Annamme virikkeitä missä ja miten voisi saada omia tekstejään julki. Kurssilla on mukana lukuisia pohdiskeluja ja muita harjoituksia kuten viikkotehtävät.
Read more
Collapse

About the author

Heidi Lehto on sanataideohjaaja Inspiraation Maassa. Hän innostui Hannan kanssa flash fictioneista ja auttoi kirjan kirjoittamisessa.

Hanna Siltamäki on sanataideohjaaja Inspiraation Maassa. Hän on jo vuosia kirjoittanut pieniä tarinoita Torosta. Nyt hänen oma poikansa on innostunut myös Torosta. Poikansa innoittamana Hanna päätti aloittaa Toron Seikkailuiden julkaisun.

Read more
Collapse
Loading...

Additional Information

Publisher
BoD - Books on Demand
Read more
Collapse
Published on
Jun 21, 2016
Read more
Collapse
Pages
37
Read more
Collapse
ISBN
9789523301474
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Finnish
Read more
Collapse
Genres
Language Arts & Disciplines / Linguistics / Historical & Comparative
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.