Muuri: Vihan kääntöpuoli

· BoD - Books on Demand
Ebook
340
Pages

About this ebook

Kaukainen maailma, kaksi kansaa, jakautunut historia ja yksi nainen kaiken keskellä. Pelon valtakunnassa alkanut matka jatkuu muurin taakse, sodan ja vihan tuolle puolelle. Yksi totuus ei avannut maailman salaisuuksia ja nyt nainen jälleen tarttuu miekkaan, ei taistellakseen, vaan vapauttaakseen kaksi kansaa. Hän astuu hirmumyrskyn lailla yli tuhansien vuosien historian ja antaa maailmalle uuden mahdollisuuden. Yksi nainen voi muuttaa tulevaisuuden.

About the author

Kirjailija, jonka suurimpana innoittajana ovat toimineet scifi ja fantasia, mutta myös perinteinen seikkailukirjallisuus ja jopa historialliset romaanit. Näistä kiinnostuksen kohteista on muotoutunut oma tyylini, jota kutsun nimellä realistinen scifi ja fantasia. Realismi ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki tapahtuva olisi selitettävissä tai mahdollista. Kirjoituksissani yliluonnollisuus ja teknologia vain ovat ennemminkin taustalla, kuin tarinan keskipisteessä. Henkilöiden ja tapahtumien annetaan olla lihaa ja verta, unohtamatta kuitenkaan sopivaa annosta kieroa huumoria. Maanläheisyys ja historia ovat kiinteä osa kerrontaa.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.