Un toque caliente

Sold by Harlequin, una división de HarperCollins Ibérica
Free sample

Ella tenía la norma de no mezclar los negocios con el placer... pero había normas que había que romper... Aceptar un cliente como Fox Lockwood era buscarse problemas, pero Phoebe Schneider utilizaba su talento como masajista para curar a quien la necesitaba. Fox no tardaría en hacerle considerar la idea de cruzar una línea a la que jamás se había atrevido a acercarse siquiera. Cuanto más tiempo pasaba Fox con Phoebe, más vivo se sentía, pero había algo que impedía que Phoebe permitiera que la relación fuese más allá del deseo y él iba a descubrir el misterio.
Read more
Loading...

Additional Information

Publisher
Harlequin, una división de HarperCollins Ibérica
Read more
Published on
Apr 19, 2012
Read more
Pages
160
Read more
ISBN
9788468700076
Read more
Language
Spanish
Read more
Genres
Fiction / Contemporary Women
Fiction / Romance / General
Read more
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Eligible for Family Library

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
Maureen Child: A motor lelke
Három hónap szex nélkül – ez a fogadás tétje, amelyet a négy Reilly fivér köt egymással. Connor biztos a dolgában, ám nem számol Emmával. Óriási hibát követ el ugyanis, amikor közli az autószerelőként dolgozó lánnyal, hogy mellette nem eshet kísértésbe, mert csak a legjobb barátját látja benne. A hiúságban sértett Emma szentül megfogadja, hogy méltó bosszút áll, és elcsábítja Connort… 

Heidi Betts: Íze és illata
Mandy Davis kamaszkora óta szerelmes a jóképű farmerba, Mitch Ramseybe. A férfi azonban csalódott a nőkben, és hallani sem akar újabb kapcsolatról. Ám egy este hazakíséri Mandyt, és a pajtában egymáséi lesznek. Mitchet teljesen elbűvöli a lány borsmenta íze és virágillata. Mr. Davis felajánlja Mitchnek a leánya kezét és vele együtt a családi birtokot. A férfi feleségül veszi Mandyt, de egy nap fény derül a titkos megállapodásra, és a fiatalasszony elrohan otthonról. Mitch kétségbeesetten próbálja tisztázni a félreértéseket… 

Jennifer Greene: Nem érdektelen
Linda igazi jó kislány volt egész életében, és rendes, megbízható felnőtt vált belőle. Elfoglalt, de kissé unalmas életet él. Szereti vőlegényét, de nem lángoló szerelemmel. Nem is hisz az ilyen nagy érzelmekben egészen addig, míg vissza nem tér a városba diákkori szerelme, Garrett Keating. A régi tűz újra fellobban. Linda felbontja jegyességét, és amikor kiderül, hogy elveszíti többmilliós örökségét, ha nem megy férjhez a harmincadik születésnapjáig, érdekházasságot ajánl Garrettnek...

©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.