Rijk der Zielen

Dutch Venture Publishing
3

Net als zijn gevallen engelbroeder Lucifer heeft Hadrian de opdracht gekregen zich te bezinnen op zijn bestaan in het Rijk der Zielen – een andere dimensie waarin engelen weer tot zichzelf kunnen komen. Hadrian voelt zich aangetrokken tot het duister en vindt dat zijn tweelingbroer te hard is bestraft toen hij uit de hemel werd verbannen. Als hij naar de aarde afdaalt om zijn broer te wreken, veroorzaakt hij ongewild een eeuwige strijd tussen licht en duisternis, met als inzet de zielen van alle mensen en engelen bij elkaar...

De novelle ‘Rijk der Zielen’ vertelt het verhaal van hoe de strijd tussen licht en duisternis is begonnen – de strijd waar het in de romantische en spannende YA-roman ‘Ster van Acht’ om draait. 


GRATIS eboek als inleiding op het boek Ster van Acht!

Read more

Reviews

5.0
3 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Dutch Venture Publishing
Read more
Published on
Aug 2, 2017
Read more
Pages
30
Read more
Language
Dutch
Read more
Genres
Fiction / Fantasy / General
Fiction / Fantasy / Paranormal
Read more
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Read Aloud
Available on Android devices
Read more

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
Maria Johnsen
 Emigreren was nooit een onderdeel van haar grote plan, maar het is een offer wat Maya meer dan bereid is te maken voor haar ouders.  Maar ze ondervindt dat wat een vreedzame overgang zou moeten zijn, meer  problemen met zich mee brengt dan ze hoopte. De dood van haar ouders in een tragisch ongeval lijkt het toppunt van de problemen, maar Maya is onvermurwbaar in het vinden van een levenswijze voor zichzelf.  Het lot zegent haar met de kennismaking met een jonge man, Tor, die weigert toe te staan dat haar ziel wankelt.


 
 In haar betoverende novelle weeft Maria Johnsen een verhaal van een onwaarschijnlijke samenkomst die zich over  jaren van tumult afspeelt.

Tussen haar onwil om te volledig te assimileren  in buitenlandse cultuur, lange periodes van werkloosheid en de worsteling een gepassioneerde relatie te onderhouden, wordt Maya vatbaar voor het bovennatuurlijke. Als deze schadelijke krachten vat proberen te krijgen op haar kwetsbare ziel, moet ze proberen om de obstakels te overkomen, wil ze ooit vrede vinden.  Veel leesplezier!Redactionele beoordelingen

"Ik heb het in een dag geheel uitgelezen;Het is een heerlijk boek om op een regenachtige dag te lezen De manier van schrijven is op een persoonlijke en fijne manier. Als je van romantische boeken houdt is dit zeker een aanrader...voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten."  Richard Van Es
 

"Het verhaal begint met Maya die een nieuw leven probeert te beginnen in Noorwegen. Helaas gaat dat niet zo best. Wonen in een ander land is niet zo makkelijk, vooral als je de taal niet machtig bent. Er gelden ook andere gewoontes, normen, enzovoorts.

De lokale bevolking schijnt ook niet zo vriendelijk te zijn tegenover buitenlanders zoals Maya. Discriminatie speelt een rol tijdens het vinden van een baan. Althans, dat is de indruk die Maya heeft en dat is van invloed op haar.

De lezer kan hier symphatiseren met Maya, aangezien wij thans leven in een periode waar het slecht gaat met de economie in de wereld. Erger nog is wanneer haar ouders op een tragische wijze omkomen tijdens een ongeluk. Dit alles maakt dat Maya zich niet prettig voelt in Noorwegen en graag ergens anders zou willen zijn.

De komst van Tor is een opluchting voor Maya met wie ze een relatie begint. Toch kan zelfs zijn aanwezigheid er niet voor zorgen dat het beter gaat in Noorwegen. Maya besluit dan ook om het ergens anders te proberen. Tor kan echter niet meegaan met haar en de relatie komt dan ook ten einde tot grote teleurstelling van Maya.

Dat is echter niet het einde voor Tor en Maya. Maya ontdekt iets over Tor waarvan ze eerder niet op de hoogte was. De twee blijken voor elkaar bestemd te zijn en het lot zorgt ervoor dat ze elkaar dan ook weer tegenkomen.

Kortom, ik kan het hele verhaal niet vertellen. Als je wilt weten hoe het allemaal teweeg gaat komen, dan moet je het boek zelf lezen. Het is een goed verhaal en zeker de moeite waard" John koop dit boek op.

 

E.J. Stevens
Winnaar van de PRG Reviewer's Choice Award voor Beste Paranormale Fantasy Roman, en finalist voor Beste Urban Fantasy Serie. Welkom in Harborsmouth, waar monsters over straat lopen, onzichtbaar voor het oog van de mens... behalve voor wie een 'helder zicht' heeft zoals Ivy Granger. Sommige dingen blijven beter ongezien. Ivy Grangers helderziendheid geeft haar leven eindelijk zin. Ivy en haar beste vriendin Jinx zijn niet stinkend rijk, maar hun paranormale detectivebureau betaalt de rekeningen, meestal toch. Hun enige zorg is de verveling van een saaie dag en de af en toe gekke klanten, tot er een demon hun deur binnenwalst. Demonen zijn nooit een goed teken. Een demonadvocaat die een waterelf vertegenwoordigt? Er zijn al vreemdere dingen gebeurd. En het wordt steeds vreemder, want een bloeddorstige nachtmerrie bedreigt het stadje Harborsmouth. Er zit bloed in het water. Kelpies hebben de reputatie mensen op te eten. Helaas, zijn de kelpies de klant. Wanneer een elf van het Slechte Hof met zulke kwaadaardige bedoelingen het water van je stad onveilig maakt, moet je moeilijke keuzes maken. Het minste van twee kwaden... Schaduwzicht is de eerste roman in de urban fantasie bestsellerserie Ivy Granger van E.J. Stevens. De wereld van Ivy Granger, met inbegrip van de Ivy Granger Paranormale Detective-serie en de serie De Jagersgilde, is gevuld met actie, paranormaal mysterie, magie, donkere humor, eigenaardige personages, bloedzuigende vampiers, flirterige demonen, sarcastische waterspuwers, sexy gedaanteverwisselaars, temperamentvolle heksen, psychotische elfen, en brutale, hartstikke leuke heldinnen. De Ivy Granger-serie heeft reeds verschillende prijzen gewonnen, waaronder de BTS Red Carpet Award voor Beste Roman, de PRG Reviewer's Choice Award voor Beste Paranormale Fantasy Roman, Beste Urban Fantasy Roman, en finalist voor de Beste Urban Fantasy Serie.
©2017 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.