Hereus del demà: Històries de la Guerra Civil Espanyola

Alda Talent
Free sample

Joan Aldavert, a Hereus del demà, ens proposa reviure la història explicada per familiars, amics i coneguts que foren testimonis de l’època més convulsa del nostre país: la Guerra Civil Espanyola. Ho fa mitjançant uns relats basats en fets reals, anècdotes que ha anat recopilant durant les més de trenta entrevistes que va fer pel seu Treball de Recerca. Aquesta documentació li ha permès conèixer de primera mà com va viure la Segona República, la guerra i la postguerra la població de les quatre províncies de Catalunya.

Aquest llibre emfatitza en el punt de vista d’aquells que en aquella època eren nens, la darrera generació que n’és testimoni. L’edat distorsiona la perspectiva, la realitat es converteix en una cosa subjectiva. Un món en guerra, vist amb els ulls més innocents, pot esdevenir una aventura fantàstica.

 

«Hereus del demà ens trasllada a un context familiar, íntim i personal des del qual ens relata aquells anys que van marcar una època i que van deixar una petjada inesborrable»

Manuel Perona, President de l’Associació per a la memòria històrica de Catalunya

 

«La relació entre la veritat i la ficció és un terreny relliscós que en Joan Aldavert travessa amb emoció, deixant que les històries s’expressin per si soles»

Clara Obligado, Escriptora, fundadora del Taller de Escritura Creativa i exiliada política del règim argentí


Read more
Collapse

About the author

Joan Aldavert Pallerols (Barcelona, 1998) és un jove escriptor, alumne de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i estudiant d'Estudis Literaris a la Universitat de Barcelona. El 2014 va guanyar el primer premi del Concurs Juvenil de Relats Curts, organitzat per l'Ajuntament de Castelló. Des de la seva infància, la seva gran afició és escriure. El seu primer llibre publicat, Reflexes del passat, el va escriure quan tenia 16 anys. El 2015-2016 el seu Treball de Recerca, Amb ulls de nen, fou guanyador del concurs 8ª Mostra de Recerca Jove de Barcelona i quedà finalista del Premi de Recerca Vila de Palamós 2015-2016. En aquest treball va fer més de trenta entrevistes a testimonis que van viure la Segona República, la Guerra Civil Espanyola i la postguerra. El seu segon llibre, Hereus del demà, és una recopilació de relats curts basats en anècdotes reals incloses en el seu Treball de Recerca.

Read more
Collapse
Loading…

Additional Information

Publisher
Alda Talent
Read more
Collapse
Published on
Jan 3, 2017
Read more
Collapse
Pages
168
Read more
Collapse
ISBN
9788494691935
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Best for
Read more
Collapse
Language
Catalan
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Short Stories (single author)
Read more
Collapse
Content protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse
Seller
Google Commerce Ltd
Read more
Collapse
Eligible for Family Library

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Language: English (United States)All prices include VAT.
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.