Puukkoteräkset

Juha Perttula
5

Teräksestä on taottu teriä jo tuhansien vuosien ajan, mutta siitä huolimatta puukkoterästen metallurgiaan liittyvien perusasioiden tuntemisessa on runsaasti puutteita. Tietoa on unohtunut, se on hajanaista sekä tosiasiat ja uskomukset ovat menneet sekaisin. Tämä kirja pyrkii selventäämään puukkometallurgian perusteita ja vastaamaan aiheen oleellisimpiin kysymyksiin. 

Metallurgian kirjallisuuteen perehtymisen lisäksi olen tehnyt noin tuhat puukkoteräksiin liittyvää laboratoriokoetta. Siten voin perustaa tässä kirjassa esittämäni tiedot yleisesti hyväksyttyihin metallurgisiin tosiasioihin ja omiin havaintoihini. 

Vaikka tämä kirja on melko lyhyt, tiedossani ei ole toista kirjaa, joka käsittelisi yhtä yksityiskohtaisesti ja kattavasti puukkoterästen metallurgiaa.

Tämän kirjan alkuperäinen versio julkaistiin elokuussa 2011. Sen jälkeen kirjaan on tehty pieniä parannuksia. Nyt tammikuussa 2015 kirja on kirjoitettu entistä paremmaksi ja siihen on lisätty uusia mittaustuloksia.

 

Read more

About the author

Juha Perttula on lämpökäsiteltävien terästen metallurgiaan erikoistunut tekniikan tohtori

Read more
4.8
5 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Juha Perttula
Read more
Published on
Jan 19, 2015
Read more
Pages
50
Read more
Read more
Best For
Read more
Language
Finnish
Read more
Content Protection
This content is DRM free.
Read more

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.