Éber tudatosság: Ugorj fejest önmagadba!

KeryBooks
6
Free sample

Szenvedéseink jelentős része abból származik, hogy teljesen elveszünk gondolataink és érzelmeink áradatában. Félünk, stresszesek és boldogtalanok vagyunk.

Az éber tudatosság állapotában békés és nyugodt fürkészői vagyunk annak, ami bennünk és a világban történik. Ekkor nem szenvedünk: boldogok, kreatívak vagyunk. Az élet áramlatában élünk.

"A tudat rejtelmei" és "A tudat ébredése" című könyvek után a szerző újabb könyve egy gyakorlati útmutató: miként érhetjük el az éber tudatosság állapotát  és tartózkodhatunk benne, illetve hogyan  fedezhetjük fel valódi önmagunkat. 
Read more
Collapse

About the author

A szerző honlapja: www.kery.org
Read more
Collapse
3.5
6 total
Loading...

Additional Information

Publisher
KeryBooks
Read more
Collapse
Published on
Jan 27, 2015
Read more
Collapse
Pages
160
Read more
Collapse
ISBN
9781507562574
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Best For
Read more
Collapse
Language
Hungarian
Read more
Collapse
Genres
Body, Mind & Spirit / Mindfulness & Meditation
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
Amit igazán tenned kell: fogadd el totálisan EZT a pillanatot. Ekkor könnyedén vagy az itt és mostban, és fájdalom nélkül lehetsz magaddal. A Most Hatalma rövid idő alatt bebizonyította, hogy az egyik legnagyobb spirituális könyv, amit manapság írtak. Ez a könyv egyfajta szavakon túli hatalomról szól, és képes elvezetni minket egy - a gondolataink mögött lévő - jóval csöndesebb helyre, ahol megoldódnak gondolat teremtette problémáink, s felfedezzük, mint is jelent létrehozni egy szabadabb életet. Eckhart Tolle szavaival élve: "Én az emberi tudatosság mélyreható átváltozásáról beszélek. Nem úgy, mint egy messzi jövőbeni lehetőségről, hanem valamiről, ami MOST elérhető - nem számít ki vagy és hol. Láthatóvá válik, miként szabadíthatod fel magad az elme fogságából, és hogyan léphetsz be a tudatosság eme megvilágosodott állapotába, s milyen módon tarthatod ezt fenn a mindennapi életedben." E kötet minden részében speciális gyakorlatok és egyértelmű kulcsok vannak, amelyek megmutatják, hogyan fedezzük fel magunknak a "megbocsátást, könnyűséget és fényességet". Ezek akkor érkeznek meg, amikor lecsendesítjük gondolatainkat és látjuk a világot elterülni magunk előtt a jelent pillanatban. Olvasd a könyvet lassan vagy éppen csak nyisd ki hirtelen, töprengj a szavakon, s a közöttük lévő űrön, hogy - talán egy idő után, talán azonnal - felfedezhess valami "életmegváltoztató" összefüggést.
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.