A tudatosság kézikönyve: Útikalauz önmagadhoz és világodhoz..

#Tudatosság. Könyvek
3
Free sample

Kery Ervin barátom legújabb könyvében olvasmányosan ír a megvilágosodás csúcsélményéről: a tudat   tudatosságáról. 

Egyszerűen alkalmazható módszerekkel mutatja meg azt, hogy léphetünk túl a kényszeres gondolkodáson, félelmeinken, szorongásainkon, s hogyan tudunk a mindennapokban stresszmentesen, boldogan és tudatosan élni."

~(Frank M. Wanderer, Ph.D., tudatkutató-író)

 

A TARTALOMBÓL: 

* Miként írják felül az elképzeléseink a valóságot? * Az egó: a fejünkben irányító kis én * Hiedelmeink bűvöletében hiedelmeinkké válunk * Miként léphetsz  túl a félelmeiden ? * Mindörökké  most van: a múlt emlék, a jövő elképzelés *  Tippek és trükkök a gyors testi és lelki ellazuláshoz * A figyelem te vagy * A figyelem irányítása * A személyiség álarcát öltő tudatosság * A tudat tudomása * A világ a szellem szemein keresztül..*

Vajon miért gondolkodunk úgy, ahogy gondolkodunk? Vajon miért érezzük azokat az érzelmeket, amelyeket érzünk? S vajon miért cselekszünk a legtöbbször gépiesen, tudattalanul?

Egyáltalán kik vagyunk mi a személyiség álarca mögött? 

Read more
Collapse

About the author

http://kery.org

Read more
Collapse
5.0
3 total
Loading...

Additional Information

Publisher
#Tudatosság. Könyvek
Read more
Collapse
Published on
Nov 4, 2016
Read more
Collapse
Pages
390
Read more
Collapse
ISBN
9789631259537
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Best For
Read more
Collapse
Language
Hungarian
Read more
Collapse
Genres
Body, Mind & Spirit / Mindfulness & Meditation
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
A Gyógyítsd meg a szíved írásakor az önmegerősítés égitestként ragyogó szellemi nagysága, Louise L. Hay és a híres gyász- és veszteségszakértő, David Kessler az embert érő veszteségek utáni gyógyulásról beszélgetnek. Louise és David azokat az érzelmeket és gondolatokat veszik sorra, amelyek akkor jelentkeznek, ha egy szakítás összetöri a szíved, a házasságod válással végződik, vagy egy szeretted eltávozik. Ez a csodálatos könyv, amelyben Louise megerősítései és a gondolat erejével kapcsolatos tanításai tökéletesen keverednek David több éves tapasztalatával a gyász sújtotta emberekkel végzett munkában, kivételes, új gondolkodásmódra tanít, miközben mélységes szeretetet és örömet hoz az életedbe. A veszteségek ellenére is folytatódik az életed. Ebben az időszakban: • segít nagyobb önismeretre és együttérzésre szert tenned, • fejleszti belső rugalmasságodat, • megtanít búcsút venni és békére lelni. Louise L. HAY, az Éld az életed, Az erő benned van, az Éld jól az életed most! és a Minden rendben című nemzetközi sikerkönyvek szerzője. Gyógyítói technikáinak és pozitív filozófiájának köszönhetően emberek milliói tanulták meg, miként tehetik teljesebbé életüket, hogy nyissák meg testi-, lelki-, és szellemi gyarapodásuk kapuját. Metafizikai előadó, tanító és a Hay House Kiadó alapítója és elnöke. www.louisehay.com® DAVID KESSLER, a gyász és veszteség területének egyik legismertebb szakértője és előadója. Az Élet-leckék és az On Grief and Grieving című sikerkönyvek társszerzője a legendás Elisabeth Kübler-Ross mellett. Ő írta továbbá minden idők legnagyobb példányszámban eladott hospice-könyvét The Needs of the Dying címmel, amellyel elnyerte Teréz Anya méltatását. www.davidkessler.org / www.grief.com
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.