A Klub: 1. kötet

Európa Könyvkiadó via PublishDrive
3

Létezik egy exkluzív társkereső klub, amely borsos tagsági díj ellenében garantálja, hogy bárki számára megtalálják a tökéletes partnert. Nagy reményekkel ide jelentkezik Jonas Faraday, a jóképű, sikeres üzletember és szexmániás nőbűvölő, aki azt tekinti legfőbb küldetésének, hogy minden nőt, akit ágyba visz, eljuttasson a csúcsra. Kisvártatva üzenetet kap a Klub egyik munkatársától, aki elárulja, hogy még sosem volt része a teljes gyönyörben. Jonas megszállottan keresni kezdi, és mindent megadna, hogy bizonyíthasson.

Sarah: „Amikor elolvastam Jonas Faraday brutálisan őszinte önvallomását, kis híján elélveztem... ott, az íróasztal mellett. Őrültségnek tűnhet, hogy képes voltam kockára tenni az állásomat, de képtelen voltam ellenállni a kísértésnek, hogy kapcsolatba lépjek vele. Tudtam, hogy a vallomásommal elhúzom a mézesmadzagot az orra előtt, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy hajtóvadászatot indít utánam.”

Jonas: „Szóhoz sem jutottam a megdöbbenéstől, amikor megkaptam a felvételi ügynököm e-mailjét. A megjegyzéseimet puszta szeszélyből fűztem hozzá a jelentkezésemhez, nem számítottam rá, hogy választ kapok rájuk, méghozzá ilyen elképesztő választ. Az üzenet olyan csábító, olyan ellenállhatatlan, hogy attól a perctől fogva csak egy dolog érdekelt: megtalálni azt, aki küldte. Mi a neve? Hogy néz ki? Találkoznom kell vele, mindenáron!”
A Klub, ahol ártatlan szórakozást keresett, a zabolátlan szenvedély, az emésztő vágy és a szerelmi bánat terepévé válik hősünk számára.
Read more
Collapse
5.0
3 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Európa Könyvkiadó via PublishDrive
Read more
Collapse
Published on
Mar 1, 2016
Read more
Collapse
Pages
464
Read more
Collapse
ISBN
9789634053200
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Hungarian
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Romance / Erotica
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
Ha már olvasta E. L. Jamest, látta a Szürke ötven árnyalatát filmen, ha tetszett az „A férfi” sorozat…


Livynek azonnal feltûnik, amint besétál a kávézóba. Lélegzetelállítóan jóképû, olyan áthatóan kék tekintettel, hogy majdnem kiszolgálni is elfelejtik. És amikor kimegy az ajtón, Livy azt gondolja, hogy soha többet nem fogja látni. De aztán megtalálja a szalvétára írt üzenetet, melyen az aláírás: „M”.


A férfi csupán egyetlen éjszakát akar, hogy kényeztesse õt. Semmi érzelmet, semmi kötõdést – semmi más, csak kéjt. Minden védõfal, amit Livy maga köré emelt magányos élete során, egyszeriben leomlással fenyeget ezzel a zavarbaejtõ emberrel szemben. Célratörõ, mégis jólnevelt. Úriember, mégis fensõbbséges. Szenvedélyes, mégis érzelemmentes. A vonzalom azonban oly erõs, hogy Livy képtelen bármit is megtagadni tõle.. beleértve önmagát is.

M valami olyan, mélyen lappangó, függõségbe taszító vágyat ébreszt fel Livyben, melynek létezését a lány addig nem is sejtette, és melyet, félõ, csak õ elégíthet ki. De a lány érzi, hogy a gyors autók, a drága öltönyök és fényûzõ lakás mögött egy sebzett személyiség rejtõzik.

Ahhoz, hogy testestül-lelkestül az övé legyen, Livynek fényt kell derítenie a sötét tikokra. Valóságos megszállottsággal merül el a férfi világában, próbálja legyõzni a védõpajzsait, pedig ez a megszállottság azzal fenyeget, hogy visszvonhatatlanul összetöri a szívét…

©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.