Să nu te întorci niciodată!

Trei
10
Free sample

Ofițerul în retragere Jack Reacher se întoarce la baza militară pe care a condus-o în urmă cu 16 ani ca s-o cunoască pe Susan Turner, actualul comandant. Acolo află că femeia tocmai a fost acuzată de corupție și că el însuși ar putea fi judecat pentru un abuz în serviciu de care nu-și amintește și pentru o presupusă paternitate.

Îmbinând o intrigă complicată și o cursă palpitantă pentru justiție și aflarea adevărului, Lee Child îl pune la încercare pe Reacher — și îl face să se întrebe cine este, ce a făcut și cum va arăta viața sa în viitor.

„O cursă amețitoare, ce te ține cu sufletul la gură! Una dintre cele mai bune cărți ale seriei Jack Reacher, cu o intrigă foarte bine construită și răsturnări de situație surprinzătoare.“ – The New York Times

„Nimeni nu-l egalează pe Reacher, un împătimit al acțiunii și al situațiilor periculoase. Deviza lui: M-am antrenat să transform frica în agresiune.“ – Kirkus Review

„Bun venit în lumea lui Jack Reacher: mereu în alertă, el se află de fiecare dată în locul nepotrivit la momentul potrivit… Child a creat un personaj emblematic pe care alți autori de thriller îl invidiază. Irezistibil și consistent, Să nu te întorci niciodată! este unul dintre cele mai bune romane ale lui Lee Child.“ – Associated Press

„Paternitatea se număra printre cele mai des întâlnite probleme ale bărbaților din întreaga istorie umană. Dar pentru Reacher întotdeauna păruse improbabilă. Era ceva eminamente teoretic. Precum câștigarea Premiului Nobel sau participarea la un joc în World Series ori abilitatea de a cânta. Posibil, în principiu, dar mereu probabil să nu i se întâmple. O destinație pentru alți oameni, dar nu și pentru el.“

Read more

About the author

Cynthia Kuhn conduce programul de formare în științe farmacologice la Duke University.

Scott Swartzwelder este interesat de efectele neuropsihice ale drogurilor asupra adolescenților.

Wilkie Wilson studiază impactul neurologic al drogurilor.

Cei trei autori sunt profesori la Duke University Medical Center din SUA.

Read more
4.9
10 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Trei
Read more
Published on
Aug 25, 2014
Read more
Pages
512
Read more
ISBN
9786067191271
Read more
Read more
Best For
Read more
Language
Romanian
Read more
Genres
Fiction / Mystery & Detective / General
Read more
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
Lee Child este un maestru al suspansului. - Entertainment Weekly

Jack Reacher, fost ofițer în poliția militară a Statelor Unite, e pus din nou în fața unui caz complicat. Plănuind să ajungă în Virginia, în căutarea unei femei pe care nu a văzut-o niciodată, face autostopul. În mașina care se oprește sunt doi bărbați și o femeie ce pare extrem de îngrijorată. Din atitudinea lor, Reacher începe să suspecteze că ascund ceva.

FBI-ul lansează un apel de urmărire generală pentru că în zonă a avut loc o crimă și o persoană a fost răpită. Oare însoțitorii de drum ai lui Reacher sunt implicați în această poveste? Iar fostul ofițer din poliția militară e doar o momeală?

Alături de Julia Sorenson, agent FBI, Reacher pornește o anchetă pe cont propriu și se trezește prins într-o conspirație uriașă, în care nimic nu e ceea ce pare și nimeni nu spune adevărul.

Urmărit creează unul dintre cele mai reușite personaje feminine din întreaga serie Jack Reacher. - The New York Times

Subtil și nuanțat, cu un stil seducător și răsturnări irezistibile de situație. - Newsweek

„Reacher continuă să conducă și începu să se gândească la cele două baraje rutiere prin care trecuseră. Opt mașini și opt polițiști în fiecare loc, cu lanterne și timp berechet pentru o inspecție amănunțită. Se imagină pe sine în situația de om urmărit, cu înfățișare obișnuită, călătorind singur, trezindu-se dintr-odată vulnerabil și într-o situație riscantă, poate anticipând barajele rutiere dinaintea sa. Ce putea să facă un astfel de om ca să fie pregătit? Putea să-și schimbe înfățișarea obișnuită, cu fard, plastilină, peruci, piercinguri false, tatuaje false sau cicatrice false. Trebuia să nu mai fie singur în mașină. Ceea ce era simplu, chiar și fără pricepere sau antrenament. Putea să ia un autostopist de pe drum.“

„Corupție, trafic de influență, prostituție: intrați în lumea lui Stieg Larsson și veți deveni captivi.“ – Le Nouvel Observateur

Ignorați această prezentare dacă vreți să descoperiți voi înșivă al treilea volum al trilogiei Millennium! S-a împlinit ceea ce sperați la sfârșitul celui de-al doilea volum: Lisbeth Salander nu a murit. Dar nu vă bucurați întru totul: rănită mortal, ea rămâne prizonieră câteva săptămâni bune în spital, neputând nici să se miște, nici să acționeze cumva. Este încolțită din toate părțile, acuzații grave apasă asupra ei. Mai este o problemă: tatăl ei, fostul spion Zalachenko, pe care ea are toate motivele să-l urască de moarte și pe care l-a rănit cu o lovitură de secure în cap, se află la același spital, în camera vecină.

Misterioasa Secție ilegală care s-a constituit cu ani în urmă în sânul serviciilor secrete își continuă activitățile subterane. Ca să poată rămâne în umbră, oamenii Secției au tot interesul să-i elimine pe cei care le-au ghicit existența.

De partea binelui, putem conta pe Mikael Blomkvist care, pe de-o parte ține foarte mult la Lisbeth, deși nu are voie să o vadă în starea în care ea se află, pe de altă parte, încearcă să aducă la lumină o conspirație și un secret de stat care, odată revelate, ar dovedi nevinovăția acesteia. Întrebarea este: mai poate Mikael conta pe prietena lui, Erika Berger, acum când aceasta devine redactor-șef al unei publicații concurente?

Lisbeth Salander – o tânără hackeriță genială, dar și puțin stranie – și Mikael Blomkvist – jurnalist seducător care reușește să scoată întotdeauna la iveală subiecte încinse (un fel de alter ego al autorului) – sunt personajele principale ale trilogiei Millennium. În primul volum, Bărbați care urăsc femeile, cei doi rezolvă un caz misterios: Harriet Vanger, moștenitoarea uneia dintre cele mai bogate familii din Suedia, a dispărut cu 40 de ani în urmă. Un scenariu fascinant care combină misterul unei crime, saga unei familii, o poveste de dragoste și o intrigă financiară. Volumul 2, Fata care s-a jucat cu focul, se centrează pe Lisbeth Salander care devine brusc ținta unei conspirații, la baza căreia se află o facțiune ultramisterioasă a serviciilor secrete suedeze. Salander este vânată de poliție, Blomkvist aduce la lumină o afacere murdară în care, în spatele comerțului cu prostituate, se ascunde de fapt un secret de stat. Lisbeth Salander este împușcată în cap, umăr și picior.

Martie 1997. O tânără femeie e găsită moartă în spatele unui bar din orășelul Carter Crossing, Mississippi, nu departe de o mare bază militară. Criminalul este un localnic sau un soldat? Maiorul Jack Reacher din poliția militară primește misiunea de a supraveghea, sub acoperire, activitatea poliției locale. Folosindu-și intuiția înnăscută, dar și abilitățile dobândite în lunga sa experiență ca militar, maiorul pune cap la cap indiciile, descoperind o conspirație a tăcerii ce pare să urce până la cel mai înalt nivel. Prins între datoria militară și dorința de a face dreptate, Jack Reacher își riscă viitorul profesional pentru aflarea adevărului. Iar farmecele șerifului Elizabeth Deveraux, o femeie uimitor de frumoasă, fost ofițer în infanteria marină, nu fac decât să-i complice sarcina.

„Jack Reacher i-ar putea bate pe Bond, Dirty Harry, Jason Bourne și Ethan Hunt cu ambele mâini legate la spate. Apoi, s-ar culca cu iubitele lor, câte două deodată, înainte de a părăsi orașul cu ultimul autobuz.“ – The Sun

„Cea mai bună carte a lui Child de până acum... Reacher este deopotrivă un mare luptător și un gânditor, deopotrivă Schwarzenegger și Socrate. Crezul său va fi întotdeauna «make love and war».“ – The Independent

„Jack Reacher și-a câștigat de mult un loc de seamă în panteonul eroilor americani formidabili...“ – The New York Times

Cărțile lui Lee Child sunt traduse în 40 de limbi, în aproape 100 de țări ale lumii.

Un nou thriller din seria Jack Reacher

„Reacher e un Superman dur al genului thriller.“ – New York Times


Pentru Jack Reacher, evenimentele din 11 septembrie 2001 au adus o schimbare practică a stilului de viață. Pe lângă periuța de dinți pliabilă, acum poartă asupra lui și o carte de identitate cu fotografie. Totuși, nimeni nu-i poate da de urmă. Așa că, atunci când un membru al fostei sale unități militare găsește o cale de a-i transmite un mesaj, Reacher știe că e vorba de ceva foarte serios: Vreau să aduni laolaltă vechea unitate.
Nu te încurci cu investigatorii speciali. Întotdeauna se apără unul pe celălalt. Acum unul dintre ei e mort în deșertul californian. Iar ceilalți șase sunt de negăsit.
Nu te încurci cu Jack Reacher. Vechii lui camarazi sunt în mare încurcătură, iar el n-are de gând să stea cu mâinile-n sân. Nici acum, nici altă dată.


Invincibilul Reacher e la fel de irezistibil ca întotdeauna. – Sunday Telegraph


Reacher, care și-a câștigat de mult o imagine de legendă, e, la urma urmei, o ființă omenească... Lee Child povestește magistral: precis, laconic, încărcat de tensiune. – Evening Standard


Fiecare volum din seria pasionantă creată cu inteligență de Lee Child îl poartă pe luptătorul rătăcitor într-o nouă aventură, astfel încât poți să începi lectura cu oricare carte, inclusiv cu ultima lui bijuterie, Ghinioane și încurcături. Avertisment: după ce l-ai cunoscut pe Jack Reacher, vei deveni dependent, așa că fii pregătit!


„Pentru Reacher, armata era ceva foarte îndepărtat. O altă eră, o altă lume. Alte reguli. Poate că cineva aplica standardele de astăzi la situații de ieri și se plângea de ceva. Poate că începuse o anchetă internă îndelung așteptată. Unitatea specială de investigații a lui Reacher o luase pe o mulțime de scurtături și crăpase o mulțime de capete. Cineva, probabil Neagley, inventase expresia: nu te încurci cu anchetatorii speciali. Fusese repetată la nesfârșit, ca promisiune, ca avertisment. Directă și mortal de serioasă.“

#1 NEW YORK TIMES BESTSELLER •  Lee Child returns with a gripping new powerhouse thriller featuring Jack Reacher, “one of this century’s most original, tantalizing pop-fiction heroes” (The Washington Post).

BONUS: Includes a sneak peek of Lee Child’s new novel, Past Tense.

Reacher takes a stroll through a small Wisconsin town and sees a class ring in a pawn shop window: West Point 2005. A tough year to graduate: Iraq, then Afghanistan. The ring is tiny, for a woman, and it has her initials engraved on the inside. Reacher wonders what unlucky circumstance made her give up something she earned over four hard years. He decides to find out. And find the woman. And return her ring. Why not?

So begins a harrowing journey that takes Reacher through the upper Midwest, from a lowlife bar on the sad side of small town to a dirt-blown crossroads in the middle of nowhere, encountering bikers, cops, crooks, muscle, and a missing persons PI who wears a suit and a tie in the Wyoming wilderness.

The deeper Reacher digs, and the more he learns, the more dangerous the terrain becomes. Turns out the ring was just a small link in a far darker chain. Powerful forces are guarding a vast criminal enterprise. Some lines should never be crossed. But then, neither should Reacher.

Praise for The Midnight Line
 
“Puts Reacher just where we want him.”—The New York Times Book Review

“A gem.”—Chicago Tribune
 
“A timely, suspenseful, morally complex thriller, one of the best I’ve read this year . . . Child weaves in a passionately told history of opioids in American life. . . . Child’s outrage over it is only just barely contained.”—The Philadelphia Inquirer
 
“A perfect example of Lee Child’s talent . . . Lee Child is the master of plotting. . . . This is Child’s most emotional book to date. . . . This is not just a good story; it is a story with a purpose and a message.”—Huffington Post
 
“I just read the new Jack Reacher novel by Lee Child. . . . It is as good as they always are. I read every single one.”—Malcolm Gladwell
BONUS: This edition contains an excerpt from Lee Child’s Make Me.

Jack Reacher. Hero. Loner. Soldier. Soldier’s son. An elite military cop, he was one of the army’s brightest stars. But in every cop’s life there is a turning point. One case. One messy, tangled case that can shatter a career. Turn a lawman into a renegade. And make him question words like honor, valor, and duty. For Jack Reacher, this is that case.

New Year’s Day, 1990. The Berlin Wall is coming down. The world is changing. And in a North Carolina “hot-sheets” motel, a two-star general is found dead. His briefcase is missing. Nobody knows what was in it. Within minutes Jack Reacher has his orders: Control the situation. But this situation can’t be controlled. Within hours the general’s wife is murdered hundreds of miles away. Then the dominoes really start to fall.

Two Special Forces soldiers—the toughest of the tough—are taken down, one at a time. Top military commanders are moved from place to place in a bizarre game of chess. And somewhere inside the vast worldwide fortress that is the U.S. Army, Jack Reacher—an ordinarily untouchable investigator for the 110th Special Unit—is being set up as a fall guy with the worst enemies a man can have.

But Reacher won’t quit. He’s fighting a new kind of war. And he’s taking a young female lieutenant with him on a deadly hunt that leads them from the ragged edges of a rural army post to the winding streets of Paris to a confrontation with an enemy he didn’t know he had. With his French-born mother dying—and divulging to her son one last, stunning secret—Reacher is forced to question everything he once believed…about his family, his career, his loyalties—and himself. Because this soldier’s son is on his way into the darkness, where he finds a tangled drama of desperate desires and violent death—and a conspiracy more chilling, ingenious, and treacherous than anyone could have guessed.
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.