Profiloimaton

Kustannusyhtiö Kirjalabyrintti
Free sample

Yksi kaipaa äksöniä. Toinen hakee kiksejä. Kolmas haluaa syntyä uudelleen. Neljäs tahtoo kostaa. Viides on porukan aivot, joka ei tunne eikä kunnioita mitään.

"Toi porukka, jonka mä sain kasaan, oli aivan optimaalinen suunnitelmalle. Se oli kuin olis pelannu hyvää tietsikkapeliä ja selvittäny tason toisensa jälkeen. Ne toimi just niin tyhmästi kuin mä oletinkin. Kaikkee ei kuitenkaan voi laskee, kun ihmismieli on kyseessä. Sitä on niin vaikee hallita, vaikka sulla on kaikki keinot, viisaus ja tieto."

Viisikko kohtaa irkissä ja pian on helvetti käynnissä. Estääkseen tapahtumat nettipoliisi on mahdottoman tehtävän edessä. Se on kuin etsisi pientä metallilaatikkoa kilometrien pituiselta rantahietikolta.

Hurja lähikuva nuorista ja heidän maailmastaan, sellaisena kuin he itse sen kertoisivat. Tarina tarjoaa inhimillisen näkökulman myös nuoren poliisin arkeen huolineen ja unelmineen. Tässä asetelmassa ei ole vihollisia, on vain häviäjiä, jotka kaikki huutavat apua – ja varoituksen yhteiskunnalle.
Read more

About the author

Leena Välikangas (s. 1957, Kemi) kirjoittaa kirjavia tilkkutäkkejä todellisuudesta. Kirjalabyrintti julkaisee hänen toisen romaaninsa Profiloimaton syksyllä 2010. Leena Välikangas on toiminut mm. nuoriso- ja raittiussihteerinä, jengityöntekijänä, kiinteistövälittäjänä ja yrittäjänä. Hänellä on kaksi aikuista lasta. Nykyisin hän asuu Oulussa miehensä kanssa ja rentoutuu töiden jälkeen murhamysteerien parissa.
Read more
Loading...

Additional Information

Publisher
Kustannusyhtiö Kirjalabyrintti
Read more
Published on
May 16, 2013
Read more
Pages
218
Read more
ISBN
9789525881035
Read more
Features
Read more
Language
Finnish
Read more
Genres
Fiction / Thrillers / General
Juvenile Fiction / General
Juvenile Fiction / Law & Crime
Juvenile Fiction / Social Issues / Bullying
Juvenile Fiction / Social Issues / Depression & Mental Illness
Juvenile Fiction / Social Issues / Violence
Read more
Content Protection
This content is DRM free.
Read more
Read Aloud
Available on Android devices
Read more

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.