Hitte

Storm Publishers
21
Free sample

Onder de hete zon, duizenden kilometers van huis, probeert Lynn Stevens haar leven weer op te pakken om de herinnering aan die ene fatale nacht te vergeten. Ze ontmoet Daan, de jongen met het wispelturige gedrag en de broeierige bruine ogen, die verplicht met zijn ouders op vakantie is. In hem ziet ze haar eigen worsteling weerspiegeld, iedere keer als ze te dichtbij dreigt te komen. Daan houdt er niet van aangeraakt te worden. Maar als hij erachter wil komen welk geheim Lynn met zich meedraagt, betekent dit dat hij zich wel moet blootgeven.

Hitte is het New Adult debuut van Lis Lucassen (pseudoniem voor thrillerschrijfster Olga Hoekstra). Hiermee is zij een van de eerste Nederlandse schrijvers – zo niet dé eerste – die een verhaal schrijft voor liefhebbers van new adult boeken.

Read more

About the author

Onder het pseudoniem Lis Lucassen schrijft thrillerschrijfster Olga Hoekstra (Leeuwarden – 1980) dark romance en new adult. In het dagelijks leven werkt ze als journalist en communicatiemedewerker. Ze won de tweede Dark Romance schrijfwedstrijd met haar verhaal De Koningsboom. Deze novelle staat in de bundel Onthulde Geheimen. Haar dystopische verhaal Het Tribunaal eindigde op de derde plaats in de Dystopia Schrijfwedstrijd. In 2012 eindigde Lis (toen nog onder haar echte naam) op de vijfde plek bij de eerste Dark Romance Schrijfwedstrijd met de novelle Engelenveer.

Lis is een dromer en romanticus en fantaseert al zolang ze zich kan herinneren over Grote Liefdes en klein leed. Haar eigen Grote Liefde kwam ze tegen tijdens haar studie en met hem beleefde ze haar eigen liefdesverhaal, inclusief een ‘ze leefden nog lang en gelukkig’. Als Lis niet aan haar eigen verhalen schrijft, leest ze. Grote voorbeelden zijn J. Lynn, Jessica Sorensen en – van eigen bodem – Lisette Jonkman. Lis woont vlak aan de Duitse grens samen met haar verloofde, twee prachtige dochters en twee boosaardige katten.

Read more
4.3
21 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Storm Publishers
Read more
Published on
Feb 14, 2015
Read more
Pages
224
Read more
ISBN
9789492098078
Read more
Language
Dutch
Read more
Genres
Fiction / Romance / Contemporary
Fiction / Romance / New Adult
Juvenile Fiction / General
Juvenile Fiction / Love & Romance
Juvenile Fiction / Social Issues / Adolescence
Read more
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Read Aloud
Available on Android devices
Read more

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
In VOORBESTEMD (Boek #4 van de Vampierverslagen) wordt Caitlin wakker en bevindt ze zich in een ander tijdperk. Ze is op een kerkhof, op de vlucht voor een meute dorpelingen en zoekt haar toevlucht in het eeuwenoude klooster van Assisi, op het platteland in het Italiaanse Umbrië. Daar komt ze achter haar lot en haar missie: haar vader vinden, en daarmee het oude vampierschild dat nodig is om de mens te redden.

Maar Caitlins hart verlangt nog steeds naar haar verloren liefde: Caleb. Ze wil wanhopig graag weten of hij de reis terug in de tijd heeft overleefd. Ze komt erachter dat ze voor haar missie naar Florence moet, maar als ze haar hart wil volgen, moet ze naar Venetië. Ze kiest voor Venetië.

Caitlin wordt overweldigd door wat ze aantreft. Het Venetië van de achttiende eeuw is een onwerkelijke plaats: mannen en vrouwen gaan gekleed in prachtige kostuums en maskers en vieren eindeloos en royaal feest. Ze komt erachter dat ze met een aantal oude vrienden herenigd wordt en dat ze in hun verbond wordt opgenomen. En ze wil dolgraag meegaan naar het Grote Venetiaanse Bal, het belangrijkste kostuumbal van het jaar. Daar hoopt ze Caleb terug te vinden.

Maar Caitlin is niet de enige die terug in de tijd kan reizen: al snel arriveert Kyle ook, en hij is vastberaden haar op te jagen en haar voor eens en voor altijd te doden. Ook Sam komt aan om zijn zus te redden voor het te laat is.

Op het bal zoekt Caitlin overal, maar ziet ze geen teken van Caleb. Tot de allerlaatste dans. Ze danst met een gemaskerde man die haar hart verovert, en ze weet zeker dat hij het is. Maar als de danspartners wisselen, is ze hem weer kwijt. Of toch niet?

Caitlin wordt al snel verscheurd door de twee liefdes van haar leven en ontdekt dat ze voorzichtig moet zijn met wat ze wenst. Haar vreugde van het vinden wat ze wil kan zomaar gepaard gaan met tragedie en een gebroken hart.

In het dramatische einde vecht Caitlin tegen het ware kwaad: het eeuwenoude vampierverbond van Rome, en het machtigste verbond dat ooit heeft bestaan. Ze zal al haar vaardigheden nodig hebben om te overleven en ze vecht voor haar leven. Ze zal meer dan ooit moeten opofferen als ze degenen van wie ze houdt wil redden….

“VOORBESTEMD was een geweldig verhaal. Het zuigt je helemaal op. Er zijn een aantal series voor jongvolwassenen waar ik echt van houd, en deze staat zeker op die lijst! LEZEN! LEZEN! LEZEN! En vergeet niet het te LEZEN!”

--werevampsromance.org 

 "Een geweldige nieuwe vampierenserie! Mis het niet!" 

--Morgan Rice, #1 Best verkopendeauteurvanDEVAMPIEREN DAGBOEKEN 

Wanneer haar vader wordt overgeplaatst, wordt Rachel Wood ontworteld uit haar huis in Pennsylvania en geforceerd om naar een andere middelbare school te gaan, in de 2e klas, in een welvarende buitenwijk in Westchester, New York.Ze heeft moeite om zich aan te passen, terwijl ze strijd om nieuwe vrienden te maken, een vriendje te vinden, het ontlopen van groepjes met gemene meiden en leren te overleven in een dergelijke vijandige nieuwe wereld.Ze heeft moeite om zichzelf te sturen in deze nieuwe wereld, waar drank en drugs normaal lijken, en waar sociale druk vanuit elke richting op haar wordt uitgeoefend.
Alles lijkt verkeerd te gaan voor Rachel, totdat er verlossing komt in de vorm van Rob, een footballspeler die haar leuk vindt. Maar net wanneer hun liefde begint op te bloeien, raakt ze in de war door haar gedrag. 

Terwijl ze een dieptepunt bereikt, ontmoet Rachel een mysterieuze jongen op haar school, Benji, een eenzame jongen die zich afstandelijk houdt van andere kinderen, en die haar meeneemt voor een rit op zijn motorfiets. Ze beleven samen een onvergetelijke avond in het pretpark—totdat er iets verschrikkelijk fout gaat, en Benji haar laat schrikken door haar leven te redden. 

Rachel weet dat Benji anders is dan anderen, en ze weet dat hij de liefde van haar leven is. En terwijl ze verder verliefd op elkaar worden, moet ze een beslissing maken of ze bereid is om alles op te geven om achter zijn geheim te komen...

Boek #2 uit de serie (ONTVOERD) en Boek #3 uit serie (GEBETEN) zijn nu ook beschikbaar.

©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.