Star of the Morning

A Novel of the Nine Kingdoms

Се продава од Penguin
13
Бесплатен примерок

Neroche's kingdom is threatened by the darkness of an evil Black Mage- and all hope lies in the legend of two magical swords. Miach, the archmage of Neroche, carries one. And he's found a Wielder for the other in Morgan, a young woman and feared mercenary herself. Now, Miach must choose between endangering the woman who has captured his heart, and defending the kingdom he's sworn to protect.
Прочитајте повеќе

За авторот

Lynn Kurland is the USA Today bestselling author of Stardust of Yesterday, A Dance Through Time, This Is All I Ask, The Very Thought of You, Another Chance to Dream, The More I See You, and If I Had You. She is also a contributor to The Christmas Cat, Christmas Spirits, Veils of Time, Opposites Attract, and A Knight’s Vow anthologies. A full-time writer, she lives in the Pacific Northwest.
Прочитајте повеќе
4,0
Вкупно 13
Се вчитува...

Дополнителни информации

Publisher
Penguin
Прочитајте повеќе
Published on
07.12.2010
Прочитајте повеќе
Pages
336
Прочитајте повеќе
ISBN
9781101445808
Прочитајте повеќе
Прочитајте повеќе
Прочитајте повеќе
Language
англиски
Прочитајте повеќе
Genres
Fiction / Fantasy / Epic
Fiction / Romance / Fantasy
Fiction / Science Fiction / Action & Adventure
Прочитајте повеќе
Content Protection
This content is DRM protected.
Прочитајте повеќе
Ги исполнува условите на „Семејната збирка“

Читање информации

Паметни телефони и таблети

Инсталирајте ја апликацијата Google Play Books за Android и iPad/iPhone. Автоматски се синхронизира со сметката и ви овозможува да читате онлајн или офлајн каде и да сте.

Лаптопи и компјутери

Може да читате книги купени од Google Play со користење на веб-прелистувачот на компјутерот.

Е-читачи и други уреди

За да читате на уреди со е-мастило, како што се Sony eReader или Barnes & Noble Nook, ќе треба да преземете датотека и да ја пренесете на уредот. Следете ги деталните упатства на Центарот за помош за пренесување на датотеките на поддржаните е-читачи.
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.