Star of the Morning

A Novel of the Nine Kingdoms

Shitur nga Penguin
13
Shembull falas

Neroche's kingdom is threatened by the darkness of an evil Black Mage- and all hope lies in the legend of two magical swords. Miach, the archmage of Neroche, carries one. And he's found a Wielder for the other in Morgan, a young woman and feared mercenary herself. Now, Miach must choose between endangering the woman who has captured his heart, and defending the kingdom he's sworn to protect.
Lexo më shumë

Rreth autorit

Lynn Kurland is the USA Today bestselling author of Stardust of Yesterday, A Dance Through Time, This Is All I Ask, The Very Thought of You, Another Chance to Dream, The More I See You, and If I Had You. She is also a contributor to The Christmas Cat, Christmas Spirits, Veils of Time, Opposites Attract, and A Knight’s Vow anthologies. A full-time writer, she lives in the Pacific Northwest.
Lexo më shumë
4,0
13 në total
Po ngarkohet...

Informacione shtesë

Publisher
Penguin
Lexo më shumë
Published on
Dec 7, 2010
Lexo më shumë
Pages
336
Lexo më shumë
ISBN
9781101445808
Lexo më shumë
Lexo më shumë
Lexo më shumë
Language
English
Lexo më shumë
Genres
Fiction / Fantasy / Epic
Fiction / Romance / Fantasy
Fiction / Science Fiction / Action & Adventure
Lexo më shumë
Content Protection
This content is DRM protected.
Lexo më shumë
E pranueshme për "Bibliotekën e familjes"

Po lexon informacion

Telefona inteligjentë dhe tabletë

Instalo aplikacionin "Librat e Google Play" për Android dhe iPad/iPhone. Ai sinkronizohet automatikisht me llogarinë tënde dhe të lejon të lexosh në linjë dhe jashtë linje kudo që të ndodhesh.

Laptopë dhe kompjuterë

Mund të lexosh librat e blerë në "Luaj me Google" duke përdorur shfletuesin e uebit të kompjuterit.

Lexuesit elektronikë dhe pajisjet e tjera

Për të lexuar në pajisjet me bojë elektronike si Sony eReader ose Barnes & Noble Nook, do të të duhet të shkarkosh një skedar dhe ta transferosh te pajisja jote. Ndiq udhëzimet e detajuara në Qendrën e ndihmës për të transferuar skedarët te lexuesit e mbështetur eReader.
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: Shtetet e Bashkuara të AmerikësGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.